Samsun'da evini badana yaptığı baldızı 39 yaşındaki S.D.'yi taciz ettiği iddiasıyla yargılanan 34 yaşındaki T.B. 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz yargılanan sanık kararın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Evli ve 1 çocuk babası T.B., kayınvalidesinin evine badana yapmaya gitti. İddialara göre T.B., badanası biten odalarda temizlik yapan baldızı S.D'yi kollarından tutup öpmeye çalıştı. S.D. evden kaçarak polise gidip şikayetçi oldu. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan T.B., suçlamaları kabul etmemesine rağmen tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde cinsel saldırı suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan T.B. yaklaşık 4 ay cezaevinde kaldıktan sonra üzerine atılan suç vasfının değişme olasılığını dikkate alıp tahliye edildi. Mağdur kadın da İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilip olay nedeniyle ruh sağlığının bozulup bozulmadığının araştırılmasını istedi.

Son yapılan duruşmaya katılmayan S.D ise, daha önceki celselerdeki ifadesinde eniştesinden şikayetçi olduğunu dile getirerek, "Annem il dışındaydı. Eniştemin eşi olan kız kardeşim ise işteydi. Evde yalnızken birlikte badana yapıyorduk. Ben badanası biten odaları temizliyordum. Eniştem bu sırada belimden bana sarıldı. Sürükleyerek yatak odasına götürdü. Elle taciz ediyordu. Bağırıp yardım isteyince, birden durdu. Kendine geldi ve ağzımı tutup sakinleşmemi istedi. Elinden kurtulup evden kendimi dışarı atarak yardım istedim. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Duruşmaya katılan sanık ise, "Maddi durumum iyi olmadığı için kayınvalidemin evinde kalıyorduk. Baldızım da bekar olduğu için evdeydi. Aramızda hiçbir husumet yok. Kendisine hiçbir şekilde cinsel saldırı yapmadım. Neden bana iftira atıyor onu da bilmiyorum. Suçsuzum" diye konuşarak beraatini istedi. Mahkeme, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gönderilen raporda olay nedeniyle genç kadının ruh sağlığının bozulduğunu belirterek, T.B.'ye cinsel saldırı suçundan 10 yıl hapis cezası verdi. Kararla birlikte de sanığı tutuklayıp cezaevine gönderdi.