Geçtiğimiz hafta ikinci evliliğini Remziye Beyhan ile gerçekleştiren ve ilk evliliğinden iki kız çocuğu bulunan Çorlulu matbaacı Tamer Beyhan, eşiyle birlikte tatil için Antalya`ya gitti. Buradan dönüş yolunda eşinin memleketi Isparta`ya uğrayan Beyhan, balayı tatilini tamamlamasının ardından Çorlu`ya dönerek işinin başına geçti.
Önceki gün akşam saatlerinde aniden fenalaşan ve Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine müracaat eden Beyhan buradan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi. Sürekli olarak kan verilen ve vücudundaki kanın değişmesine çalışılan Beyhan`a 35 ünite kan verilmesine karşın yeni evli matbaacı dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Yapılan tetkiklere göre 7 tahlilden 5`inin KKKA hastalığını işaret etmesi üzerine Beyhan`ın cenazesi özel olarak derin kazılan mezara, kireçlenerek iş makinelerinin de yardımıyla tabutla defnedildi. Çorlu İlçe Sağlık Grup Başkanlığı yetkililerinin de refakat ettiği cenaze defin işleminde tabut ipler yardımıyla mezara indirildi ve daha sonra kireçlenerek üzerine iş makinesiyle toprak atıldı.
Çorlu Asri Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedilen Tamer Beyhan için hazırlanan mezar yerine bakan bir haftalık eşi Remziye Beyhan, Sağlık Grup Başkanlığı yetkililerine mezarın neden derin kazıldığını sordu. Remziye Beyhan, 'Hastalığı o değil, böyle gömmeyin. Sonuçları çıkınca ne yapacaksınız. Öyle olsa bende de olurdu' diyerek hastalığın KKKA ateşi olmadığını savundu. Cenazenin defni sırasında eşi Remziye Beyhan ve kızı Gamze Beyhan yakınlarının da yardımıyla güçlükle ayakta durabildi.