Didimli Bakır ailesi kendisine iş sahibi yapan ve oğlununun tedavi masrafların karşılanmasında yardımcı olan Başkan Kamacı"yı ziyaret edip teşekkür etti.
Belediye Başkanı Mümin Kamacı"nın pazaryerinde kendisine yer vererek iş sahibi yaptığını belirten baba Serkan Bakır, “İşimin olmasından sonra sigortamı kendim ödemeye başladım. Oğlum doğuştan ve nedeni henüz belirlemeyen bir hastalığa sahip; ilacı ise 127. Bin Euro ve Hollanda"dan geliyor.Benim sigortalı olmam oğlum yaradı ve ilacı bu sayede para ödemeden devlet karşıladı. Başkanımıza bize sahip çıktı” dedi.
Oğlunun doğuştan hasta olduğunu ve tıbbın bu hastalığa bir isim bulamadığını söyleyen Bakır “Oğlumun bu hastalığı 3 yaşındayken ortaya çıktı. O zamanlar tedavi için başvurular yaptık ama hastalığa bir isim bulunamadı. O dönemde sigortalı işm vardı ve oğlumun masraflarını devlet karşılıyordu. Son 1 yıldır işsizdim ve yeşil kartım vardı ama Devlet Hollanda"da gelen ve oğlumun kullandığı 127 Bin Euroluk ilacı karşılamadı. Bundan sonra Başkanımdan yardım istedik. Bana Pazar yerinde bir yer verdi. Bende buradan kazdığım parayla kendi sigortamı yatırıyorum. Bundan dolayı oğlumu tedavisini yaptırabiliyorum. 127 Bin Euroluk ilacı oğlum 3 ay kullanıyor. Bu ilaç oğlumu ayakta tutuyor. Bu yardımlarından dolayı Başkanımızdan Allah razı olsun” diye konuştu.
Başkan Kamacı, durumdan haber olduktan sonra çare aradıklarını ve bu şekilde bir çözüme gittiklerini söyleyerek, “Gökhan"ın tedavi olmasını sağladıysak ne mutlu bize. Serkan kardeşimi çalışkan bir arkadaşımız, işine de sahip çıkıyor ve bu şekilde hem evine bakıyor, hem de oğlunun tedavisini yaptırıyor.Gökhan daha önce de bizen bilgisayar istemişti ona da cevapsız kalmadık. Ailemiz mutlu edebildiysek bu yeter; önemli olan da bu” şeklinde konuştu.
13 yaşındaki Gökhan ise Başkan Kamacı"ya yaptığı tüm yardımlardan dolayı teşekkür etti. -iha