Didim ilçesinde, bir kuyumcuya giren iki şüpheli, çalışanların dalgınlığından faydalanarak 10 bin TL değerindeki bilezikleri alarak ortadan kayboldu.
Didim'in Cumhuriyet Caddesinde bir kuyumcu hırsızların son kurbanı oldu. Biri erkek diğeri bayan iki şüpheli, alıcı kılığında kuyumcuya girerek altınları incelemeye başladı. İşyeri çalışanları ile alıcı kılığında pazarlık yapan iki şüpheliden bayan olanı çalışanın bir anlık dalgınlığından yararlanarak masanın üstündeki bilezikleri elindeki küçük çantaya koydu. Bayanın güvenlik kameralarındaki görüntülerinden gayet bakımlı olduğu görülürken, daha sonra bayan işyerinden bir şey almadan ortadan kayboldu.
Bayanın rahat hareket etmesi polisleri şaşırttı. Diğer şüphelinin de rahat tavırlarıyla diğer elemanı oyaladığı daha sonra onun da işyerini terk ettiği kayıtlarda görüldü. Hırsızlık, işyeri elemanlarının şüpheli bayana verdikleri altınların yerinde olmadığını gördükten sonra ortaya çıktı. Olayın ardından Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. İşyerinin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan emniyet güçleri, şüpheli iki kişiyi aramaya başladı.