Ağbal ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ardeşen Belediyesi  tarafından, Ardeşen Sanayi Sitesinde esnafın katılımıyla organize edilen iftar  programına katıldı.

Allah'tan milletin birliğinin ve beraberliğinin daim olmasını niyaz  eden Ağbal, vatandaşlardan her zaman birbirlerine kenetlenmelerini ve iyilikleri  tavsiye etmelerini istedi.

Ağbal, Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldığını anımsatarak,  "Arkasından inşallah ikinci bir bayramımız daha olacak, 24 Haziran bayramı  diyelim. 24 Haziran'da Ardeşen Sanayi Sitesi esnafından güçlü bir destek var mı?  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni hükümet sisteminin ilk  cumhurbaşkanı yapıyor muyuz? Evelallah Ardeşen'den yükselen bu güçlü ses inşallah  24 Haziran'da sandıklarda gümbür gümbür kendini gösterecek. Ardeşen'de, Rize'de,  Bayburt'ta, Trabzon'da velhasıl bütün Türkiye'de inşallah yedi düvele karşı,  dosta düşmana karşı birlik ve beraberlik içerisinde durmak yok yola devam. Bunu  hep beraber başaracağız." diye konuştu.

Üretmenin önemine işaret eden Ağbal, "Üretmek zorundayız. Türkiye'yi  büyüteceksek, Türkiye'yi geliştireceksek taş üstüne taş, tuğla üstüne tuğla  koyacağız. Yapılar, barajlar, limanlar, köprüler, okullar, hastaneler yapacağız  ve inşallah Türkiye önümüzdeki yıllarda daha müreffeh, daha güçlü olacak." dedi.

"BUGÜN KENDİ MİLLİ TANKINI YAPAN BİR TÜRKİYE VAR"

Ağbal, bugün artık Türkiye'nin, eski Türkiye olmadığının altını  çizerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Bugün kendi milli tankını yapan bir Türkiye var. Bugün milli  helikopterini, ATAK projesini yapan bir Türkiye var. Bugün kendi orta menzilli,  uzun menzilli füze sistemlerini yapan bir Türkiye var. Bugün içerideki,  dışarıdaki enerjisi ile bölgesinde ve küreselde güçlü bir Türkiye var. Kimin  sayesinde bunlar? Önce Rabbimin takdiri, sonra sizlerin desteği ve dünya lideri  Recep Tayyip Erdoğan sayesinde oluyor bunlar. Rabbim bizlere nasip etti Sayın  Cumhurbaşkanımızla beraber çalışmak, onun bu memlekete yapmış olduğu bu  hizmetlere katkı sağlamak imkanına sahip olduk. Rabbim Sayın Cumhurbaşkanımıza  hayırlı, güzel ömürler versin, nice yıllar boyunca memleketimize hizmeti nasip  eylesin."

"Sizlerin duaları, desteği olduğu sürece, siz bakmayın incesine de  kalınına da millet zaten nereye oyu basacağını biliyor." ifadesini kullanan  Ağbal, şöyle devam etti:

"Bu süreçte yalanın bini bir para, siyasetin kalitesini yerlere  serdiler. Her gün bir yalan dolan içerisindeler. Sayın Kılıçdaroğlu adeta yalan  rüzgarı gibi gidiyor ve zaman zaman benim konularıma da giriyor. Kendisi eski  maliyeci, şaşırıp kalıyorum öyle şeyler söylüyor ki artık ben her gün  yalanlarını, yanlışlarını düzeltmekten bıktım ama millet olarak tabii ki biz  bunlara asla kanmıyoruz."

Ağbal, sanayi esnafının emeğinin önemine de değinerek, "Sizin bu  memleket için ne kadar önemli olduğunuzu biliyorum çünkü siz ne zaman milli bir  mesele olsa, bir memleket meselesi olsa bir an tereddüt etmeden buradan  çıkarsınız meydanlara, sokaklara Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında en ön sırada  siz durursunuz bundan eminiz 15 Temmuz'da zaten bunu gördük. Kazanırsınız,  kazandığınızı paylaşmayı bilirsiniz. Siz bu şiarda olduğunuz sürece Rabbim de  rızkınızı, kazancınızı veriyor." diye konuştu.

Bakanlar Ağbal ve Bak, konuşmaların ardından esnafın sorun ve  taleplerini dinledi.