HT GAZETE

Milletvekili Aydın Ayaydın’ın oğlu Gökhan Ayaydın ’ın eski bakan Kürşad Tüzmen’i bir kafada yere serdiği kavganın görüntüleri yayınlandı. Oğul Ayaydın’ın yakın dövüş sporu yaptığı ortaya çıktı.

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ’e kafa atan CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ’ın oğlu Gökhan Ayaydın ’ın dövüş sporlarıyla yakından ilgilendiği ortaya çıktı. Ayaydın’ın 1998 yılında ABD Boston Üniversitesi’nde işletme tahsili yaparken yakın dövüş sporlarıyla ilgilendiği ve bu konuda ders aldığı, katıldığı yarışmalarda dereceleri bulunduğu öğrenildi. 

BİR KAFADA YERE...
Hafta sonu yaşanan kavga ile ilgili oteldeki görüntüler gün ışığına çıktı. Beyazgazete. com dün Ayaydın ile Tüzmen arasındaki kavganın görüntülerini yayınladı. Görüntülerde CHP’li Aydın Ayaydın’ın düğünü terk etmesinin ardından, oğul Ayaydın ile Tüzmen dans pistinde karşılaşıyor ve ağız kavgası başlıyor. Bu sırada Ayaydın, Tüzmen’e kafa atarak yere düşmesine neden oluyor. Tüzmen, merdivenlerde Gökhan Ayaydın ile karşılaştıklarını, Ayaydın’ın yanında bulunan 2 kişinin kendisini tuttuğunu ve Ayaydın’ın da gelip kafa attığını iddia etmişti. Aydın Ayaydın ise oğlu ile Tüzmen’in dans pistinde karşılaştıklarını, Tüzmen’in sözlü sataşmada bulunması üzerine oğlunun kafa attığını ifade etmişti.