Bahçeşehir Koleji sporcularından Fatih Cantitiz, Hadi Özdemir ve Yardımcı Koç Erhan Ernak, Bahçeşehir Koleji'nin Ümraniye kampüsündeki öğrencilerle buluştu.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan ve tekrar okullu olan sporcular, ilginç sorular ve komik anların yaşandığı güzel bir gün geçirilmesine vesile oldu.

Hadi Özdemir'e gelen ilginç soru salonda kahkaha dolu anlar yaşanmasını sağladı. Bir öğrenci Özdemir'e, "Geçen sezon Afyon'da Bahçeşehir Koleji'ne karşı oynadın hatta şampiyon oldunuz. Bu sene de Afyon'a karşı oynadın. Senin için zor olmuyor mu?" sorusuna sordu. Hadi Özdemir ise “Profesyonel basketbol hayatında bunlar yaşanılan bir durum. Takım arkadaşlıklarımız her zaman baki kalıyor ama hangi takımın formasını giyiyorsam sonuna kadar o takım için mücadele ediyorum” cevabını verdi.

Bir başka öğrenciden Yardımcı Antrenör Erhan Ernak'a maç taktikleri soruldu. Ernak öğrenciyi antrenmana davet ederek “Maç taktiklerini gel birlikte çalışalım, çalıştıralım” yanıtını verdi.

Fatih Cantitiz'e gelen soru ise oldukça keyifli anların yaşanmasını sağladı.

"Takımın en küçüğü sizsiniz, size hiç iş yaptırıyorlar mı?" sorusuna Cantitiz, “Takımdaki herkes profesyonel oyuncu. Genelde büyük istekleri asla olmuyor. Onlara yardımcı olmaktan mutluluk duyuyorum. Hatta deneyimlerinden, tecrübelerinden faydalanmak benim için çok kıymetli” diye cevap verdi.

Basketbolcular Hadi Özdemir ve Fatih Cantitiz okul takımıyla birlikte yaptığı karşılıklı maçta öğrenciler tarafından heyecanla izlendi. Hava atışının Yardımcı Koç Erhan Ernak tarafından yapıldığı maçta Fatih Cantitiz'in attığı art arda 3 sayılık basket öğrenciler tarafından alkışlarla desteklendi.

iddaa'da en çok oynanan bahisleri kaçırmayın, incelemek için buraya tıklayın!