Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı 27 Şubatta ilçeyi ziyaret edecek olan genel başkanları Devlet Bahçeli"ye "Körüklü Söke Çizmesi" hediye edecek.

Genel Başkan Devlet Bahçeli için Sökeli çizme ustası Mustafa Avcıoğlu"na 41 numara özel el yapımı çizme siparişini veren MHP Söke İlçe Teşkilatı Başkanı Metin Mutafoğlu; “Genel başkanımıza ilçemizin olduğu kadar bölgemizin ünlü çizmesini hediye etmenin hoş bir sürpriz olacağını düşündük.

Çizme ustamızın ilçemizi 27 Şubat"ta gelecek olan genel başkanımızın gelişine kadar yetiştireceğini tahmin ediyoruz” dedi.
Mutafoğlu, ayrıca genel başkanlarına sekiz köşe şapka ile yöresel yağlık da hediye edeceklerini belirtti.

Önce başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP önceki dönem genel başkanı Deniz Baykal ve geçtiğimiz günlerde Kuşadası"na gelen CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"na da özel sipariş çizme yapan Sökeli çizme ustası Mustafa Avcıoğlu ise; “Sinema ve sanat dünyasının yanı sıra siyaset adamlarına da özel çizme hazırlamak bana ayrı bir keyif vermekte. Yapacağım Söke çizmesinin Sayın Devlet Bahçeli tarafından da beğenileceği ümit etmekteyim” diye konuştu.