Maldonado ile sezonun bitişi beklenmeden yollar ayrılacak. İlhan, Burak, Ali Bilgin ve Josico da Aragones"in izniyle gönderilecek

Fenerbahçe"de bahar operasyonu için düğmeye basıldı. Sarı-lacivertli kulübün istenen verimi alamadığı Maldonado ile sezon sonunu beklemeden yollarını ayıracağı öğrenilirken, bu oyuncunun sözleşmesinin en kısa sürede feshedileceği bildirildi.
Maldonado"yu karşılıklı anlaşarak gönderme kararı alan Fenerbahçe Yönetimi"nin, sezon sonunda ise aralarında önemli isimlerin de bulunduğu bazı futbolcuların durumlarını gözden geçireceği kaydedildi.
Bu sezon iki kez forma şansı bulan Can Arat"ı kiralık olarak vermeyi planlayan yönetim, İlhan Parlak, Burak Yılmaz, Ali Bilgin ve Josico hakkındaki kararını Teknik Direktör Aragones"in raporu sonrası netleştireceği ve bu oyuncuların gelecek yıl başka takımlara gitmesine izin verileceği belirtildi.
Aragones ile sorun yaşayan ve sözleşmesi 2011 yılında bitecek olan Kazım Kazım"a gelecek teklifleri değerlendirmeyi düşünen Fenerbahçe"nin, büyük umutlarla transfer edilen İspanyol oyuncu Güiza"nın durumunu da sezon sonunda masaya yatıracağı ileri sürüldü.

Lugano ısrarı
İtalya"nın Juventus ve Inter takımlarının talip olduğu Lugano konusundaki ısrarını sürdüren yönetim, Uruguaylı futbolcunun sözleşmesinin uzatılması için en geç Nisan ayı sonuna kadar bekleme kararı aldı. Yine yurt dışından teklif alan Selçuk Şahin"e de Mart ayı bitimine kadar süre tanınacağı belirtti.

MİLLİYET