Nazilli Belediye Tiyatro Salonu"nda düzenlenen konseri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Gültekin Kılınç ile çok sayıda davetli izledi. İki bölümde gerçekleşen konserde Nazilli Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği korosu üyeleri, Koro Şefi Mustafa Dinçkol"un yönetiminde ve Nafiz Gürsan"ın sunuculuğunda 24 eser seslendirdi.
Konserin sonunda konuşan Nazilli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Karakaşlı, Nazilli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak devam eden kursların yanı sıra Türk Sanat Müziği ile Türk Halk Müziği Kulübü Korolarımızda faaliyete geçirildiğini ifade ederek “Nazilli Halk Eğitim Merkezi olarak halkımızn hem iş edinmeleri için kurs çalışmalarımızı hem de halkımızın müzik dinleme ihtiyacını gidermeye çalışmaktayız. THM. Kulübü Koromuz Aydın"da yapılan yarışmalar sonucunda Aydın il birincisi olmuştur. Bu koromuzla önümüzdeki günlerde Türkiye şampiyonasına katılarak Aydın ve Nazilli"yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.
Konser sonunda ayakta alkışlanan koro üyelerine Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çiçek vererek teşekkür etti ve hepsini tek tek kutladı.