Uygulama indirilebilen marketlerde, yüzlerce program yer alıyor. Bunlar arasında en ilgi çekenler ise ve eğlenceli olan uygulamalar. Finans, sağlık, eğitim gibi başlıklar dışında 'eğlence' kategorisinde yer alan ve ücretsiz edinilebilen, ''bahane bulma'' uygulaması,profesyonel bahaneler üretiyor.

Ücretsiz edinilebilen ''bahane bulma'' uygulaması, en çok kullanılanlar arasında yer alıyor.

''Zihin tutulması'' yaşayanlar için ''Profesyonel bahane üreten'' uygulama size gülümseten bahaneler sunuyor.

Uygulamanın ''Bahane kategorileri'' bölümünde, ''İşten erken çıkmak istiyorsun'', ''Maaşına zam istiyorum'', ''Toplantıya katılmak istemiyorsun'', ''Sabah işe geç kaldın'' gibi başlıklar yer alıyor.

"EVE PİS SU SIZDI ERKEN ÇIKMALIYIM"
Sabah işe geç kalan biri uygulama ile bahane üretmek istediğinde, bulunan bahane, ''Tam işe geliyorum, yaşlı bir teyze elindeki poşetlerle zar zor yürümeye çalışıyor. İnsanlık ölmedi, yardım edeyim dedim, meğer teyze evini taşıyormuş...'' şeklinde.

Uygulama, maaşına zam isteyen birine ise, ''Patron biliyorsun biz tek çocuk beklerken, bir anda üçüz doğdu. Dolayasıyla hesapladığımız giderler bir anda 3'le çarpıldı. Kazancım da buna yetemiyor, senden ricam benim maaşıma biraz artış yapabilir miyiz?'' bahanesini üretiyor.

İşten erken çıkmak isteyen birisi için de ''Patron alt komşu aradı evden pis su sızdığını söyledi, hemen çıkmam gerek'' şeklinde bahane üretiliyor.