Defne o gece çok bağırdı. Bütün apartman duydu ama aileye bulaşmamak için herkes sustu.

Defne Joy Foster, tüm sırlarıyla dünyaya veda etti. Ardından gelen tartışmalar bitmek bilmedi. Herkes birçok iddiada bulunurken gazeteci Suna Akyıldız'ın twitter sayfasına düşen iddiaları bir kez daha gündemi Defne'ye getirdi. Akyıldız, ünlü sunucunun hayatını kaybettiği Kerem Altan'ın evinde çok çığlık attığını ileri sürerek şunları yazdı:

KOMŞULAR SUSKUN...
Evde tüm eşyalar devrilmiş. Çok bağırmış Defne. Bunları, bana, Kerem Altan'ın komşusu anlattı. Kızı birşeylere zorladığı, zorla banyoya götürdüğü de söylendi. Çığlıklarını bütün apartman duymuş. 'Yine fantazi yapıyor' diye düşünmüşler. Çünkü Kerem sürekli parti verirmiş. Kimse sesini çıkartmamış. Kimse polise anlatmamış. Apartman sakinleri bulaşmamak için susuyormuş...

133 PROMİL ALKOLLÜ
İşte bu sözler akılları bir kez daha karıştırırken ortaya atılan bir başka iddia da Defne'nin ölümündeki sis bulutlarını artırdı. İddiaya göre Adli Tıp ilk raporunu aileye verdi ve "Ölüm nedeni astım ya da kalp krizi değil" dedi. Defne'nin kanında da uyuşturucu bulunmadı ama alkol oranı normalin 3 katı, yani 133 promil çıktı. Bu durumda akıllara da yine aynı soru takıldı: Neden öldü? Bu soru hâlâ cevap beklerken Adli Tıp eski Başkanı Sevil Atasoy, ilginç açıklamalarda bulundu.

NEGATİF OTOPSİ DE VAR!
Atasoy, "İlk taramada kokain, eroin, esrar gibi belli uyuşturucular aranır. Bu gruplardan biri yoksa, 'Uyuşturucu bulunmadı' denir. Ancak diğer uyuşturucuların aranmasına devam edilir" dedi.
Bazen alkolün, bazen de bir başka maddenin solunum yetmezliğine yol açabileceğini belirten Atasoy, "Ama bir de negatif otopsi var! Ölüm nedeni bulunamaz" diye konuştu.

AİLESİ DE TAKİPTE
Tüm b gelişmelerin yanı sıra Foster ailesi de avukatları aracılığıyla bir açıklama yaptı.
Avukat Ayşegül Mermer, yazılı açıklamada şunları söyledi: Olayın gelişiminden dolayı şüphe içinde olduğumuz, bir takım kişiler için suç teşkil edeceğini düşündüğümüz olgular mevcuttur. İncelemelerimiz sürmektedir.