2007 Genel Seçimlerinde bağımsız milletvekilli ve 2009 Mahalli İdareler Genel Seçimleri"nde de bağımsız Nazilli Belediyesi Başkan adayı olarak seçimlere katılan ancak umduğunu bulamayan Yaşar Bandırma, 2010 yılında yapılacak milletvekilli seçimlerine büyük bir hırsla hazırlanıyor.
Son iki seçimde yaşadığı hayal kırıklığına rağmen gelecek seçimlerde yine bağımsız milletvekili adayı olacağını açıklayan Yaşar Bandırma, seçimlere daha uzunca bir süre olmasına rağmen çalışmalara başladığını söyledi. Son iki seçimde yaşadığı hayal kırıklığına rağmen bu seçimlerde ümitli olduğunu savunan Bandırma, “İlk hedefim Nazilli'nin vilayet olması için çalışmak olacaktır. Bunun dışında Nazilli'ye askeri birlik gelmesi ve Nazilli'ye üniversite kazandırılması. Nazilli-Denizli karayolunun şehir dışına çıkarılması konusunda faaliyetlerde bulunacağım” dedi.
2010 Genel Seçimlerine iddialı hazırlanan ve çalışmalarına erken başlayan Yaşar Bandırma, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının Dallıca köyünde yapılmasını fırsat bilerek, halka seçim vaatlerini içeren bilgilendirme broşürü dağıttı. Dağıttığı broşürde “Açılımlar, Sefalet ve Güçlü Türkiye” konularına yer verdiğini ifade eden Bandırma, geçim dönemine kadar halkı bilinçlendirmeye devam edeceğini açıkladı.

BANDIRMA'NIN SEÇİM KARNESİ
2007 Genel Seçimleri"nde Nazilli"den Aydın bağımsız milletvekili adayı olan Yaşar Bandırma, 600 civarında geçerli oy almıştı. Yaşadığı ilk seçim yenilgisinin ardından ümidini kaybetmeyen Bandırma, 2009 Mahalli İdareler Genel Seçimleri"nde de bağımsız Nazilli Belediye Başkan adayı olmuş ve ancak 65 oy alabilmişti.