Söke"nin en büyük beldesi olan Bağarası"nda bulunan sağlık ocağı, 24 saat hizmet vermesinin yanında ambulansa sahip olması ile belde halkı ve çevre köylere hizmet götürüyor. Belde ve çevresine sağlık hizmetlerini götüren aağlık ocağına şimdide diş ünitesi kazandırıldı. Diş sağlığı için belde halkı ve çevre köylerde yaşayan vatandaşların Söke ilçe merkezine gelmelerine gerek kalmayacak.
Tam donanımlı diş ünitesinde şimdilik Söke Sağlık Grup Başkanlığı tarafından geçici görevlendirme ile dönüşümlü iki hekim görev yapacak. Bağarası Beldesi"nde yaşayan vatandaşlar sağlık ocağı hizmetlerinden ve yeni diş ünitesinin kurulmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ediyorlar.
Bağarası Sağlık Ocağına diş bakım ünitesinin kazandırılması için 29 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti İl Genel Meclis Üyesi olan Akif Pala; İl Genel Meclisi"ne ek ödenek talebinde bulunmuş, bu öneri oy birliği ile kabul edilmişti. Bu günlerde 7 Haziran"da yapılacak Bağarası seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan adayı olan Akif Pala; Bağarası Sağlık Ocağına diş bakım ünitesi kazandırılması konusunda duyarlılık gösteren başta İl Genel Meclisi olmak üzere, İl Sağlık Müdürlüğü"ne de teşekkür etti.