Mersin"de bıçaklı bir gaspçı, alışverişten dönen öğretmen Nagihan Dönmez"i otomobilinin bagajına koyup, 3 saat banka banka gezerek şifresini öğrendiği kredi kartlarındaki paraları çekti.
Gaspçı daha sonra, altınlarını da alıp öğretmeni aracının bagajına kilitleyerek kaçtı. Çığlık atarak sesini duyuran Dönmez"i çevredekiler kurtardı.
Viranşehir Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Okulu"ndan önceki akşam çıkan Dönmez, bir mağazaya giderek alışveriş yaptı. Ardından mağazanın önünde bulunan otomobiline gelen Dönmez, elindekileri aracına yerleştirdiği sırada bıçaklı bir kişinin saldırısına uğradı. Kimliği saptanamayan saldırgan, boğazına bıçak dayadığı öğretmeni otomobile bindirerek Kuyluk beldesinde ıssız bir bölgeye götürdü. 30 yaşlarındaki saldırgan önce öğretmenin boynundaki 3 altın kolye, bileklik ve diğer altınları aldı, ardından çantasında bulunan nakit paralarla birlikte kredi kartlarını gasp etti. Dönmez"den bıçak tehdidiyle kredi kartlarının şifrelerini öğrenen gaspçı, daha sonra öğretmeni otomobilin bagajına kilitleyerek tek tek bankaları dolaştı.

3 saat boyunca dolaştı
3 saat boyunca gittiği her ATM"den şifrelerini öğrendiği kredi kartlarıyla para çeken gaspçı, daha sonra otomobili, bagaja kilitlediği öğretmenle birlikte Çiftlikköy Mahallesi"nde terk ederek kaçtı. Çığlık atan Dönmez"in sesini yoldan geçen bir vatandaş duyunca çevresindekilerden yardım istedi.
Vatandaşlar, otomobilin üzerindeki anahtarla bagajı açıp, sıcaktan ve havasızlıktan boğulmak üzere olan Dönmez"i kurtardı.