Ünlü manken Aysu Baceoğlu bir süre önce sokakta bulduğu köpeği eve getirdiği için sevgilisi Murat Varol ile arasının bozulduğunu söyledi.

Baceoğlu, sevgilisinin evde sokak köpeği görmek istemediğini, köpeğin de sürekli sevgilisine saldırdığını söyledi.

Bir kafenin açılışı için Adana'ya gelen ünlü manken Baceoğlu çok sevdiği ve sokakta bularak evine aldığı köpeği "Karamel" nedeniyle başına gelmeyen kalmadığını söyledi. Baceoğlu köpeği nedeniyle hem sevgilisi işadamı Murat Varol hem de komşularıyla arasının bozulduğunu belirtti.

Baceoğlu Karamel adını verdiği köpeği 2 yıl önce sokakta bulup evine getirdiğini ancak sevgilisi ile aynı eve taşındığında köpek nedeniyle sorun yaşadıklarını kaydetti.

Ünlü manken Baceoğlu, sokaktan bulduğu bir köpek ve 6 kediyi evde beslemeye başladığını ifade etti. Hayvanları çok sevdiğini ve onların sokakta sahipsiz bir şekilde dolaşmasına gönlünün razı olmadığını anlatan Baceoğlu, köpeği çok hırçın olduğu için sevgilisi ile arasına girdiğini söyledi.

Bu arada açılışa Baceoğlu ile birlikte gelen mankenlerden Tuğba Altıntop da Baceoğlu gazetecilerle röportaj yaparken magazin muhabirliğine soyundu. Baceoğlu'na sorular soran Altıntop, "Bir süre önce sokaktan aldığınız köpek nedeniyle sevgiliniz Murat Varol ile aranız bozuldu. Son durum nedir?" diye soru sordu. Baceoğlu Altıntop'un sorusuna yönelik olarak ilk önce tepki gösterse de daha sonra konuşmaya başladı. Baceoğlu Altıntop'un sorusuna karşılık şu yanıtı verdi:

"İşgüzarlık diye buna denir. Bir köpeğim var evet. Çok yaramaz. Sokaktan aldım ben onu, biraz eğittim. Zor oldu tabii ama artık ev hayvanı. Bu nedenle erkek arkadaşımla sorunlar yaşadım. Ama köpeğim biraz aksi. Sevgilimi ısırmaya falan çalışıyor. Sevgilime saldırıyordu. O da köpeğimi sevmiyordu. Bu nedenle kavga ettik ama barıştık. Şimdi sevgilimle aram iyi."

Baceoğlu bir gazetecinin köpeğiniz sevgilinizi ısırdı mı sorusuna ise, "Yok ısırmadı. Ancak sürekli kovalıyor. Üzerine saldırıyor ama ben ısırtmaya çalışıyorum. Tut, tut diye sevgilimin üzerine gönderiyorum. Ama hala ısıramadı" diye yanıt verdi.
(İHA)