Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil; Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer ve Sibel Can'ın sahnede bacak şov yapmasıyla başlayan "En güzel bacak kimde?" tartışmasına noktayı koydu. "Ben çok bacak gördüm" diyen Erbil, favorisini şöyle açıkladı:

SEZEN BANA BACAKLARINI GÖSTERDİ

"Sahnede gördüğüm kadarıyla yıllardır Nilüfer'in bacaklarını çok severim, takdir ederim. Sezen Aksu'nun bacakları da müthiş güzel... Bir bana gösterdi! Samimi söylüyorum ne olduğumu şaşırdım. Acayip güzel bacakları var."

25 YILDIR KANAYAN BİR YARA
'Çizmeli Kedi'nin seslendirmesini yaptıktan sonra gazetecilerle sohbet eden M. Ali Erbil; Kürt açılımı konusunda da açıklamalar yaptı, şunları söyledi: "25 yıldır kanayan bir yara bu... Hem ekonomik, hem sosyal olarak bizi geriye götüren bir sorun. O yüzden her ne şekilde olursa olsun çözmemiz gerekiyor. Bu toprağın insanı ölmesin, bu toprağın anneleri ağlamasın."

YAHŞİ BATI'YI MERAKLA BEKLİYOR
Bu yıl güzel bir senaryo okumadığı için bir sinema filminde rol almadığını da belirten Erbil, Cem Yılmaz'ın çekimleri süren 'Yahşi Batı' filmini merakla beklediğini söyledi. Erbil, 'Yahşi Batı'yla ilgili şöyle konuştu: "Akıllı bir proje... Bugüne kadar kovboy filmlerini seyretmiştik. Şimdi bunun Türkiye'ye uyarlanmış hali komik olur. Önemli olan kaliteli filmler yapabilmek." (Günaydın)