Tarkan'dan sonra korsanı en çok yapılan kişi, her kesimden geniş kitlelerin sevdiği fenomen türkücü Kıvırcık Ali hayata veda etti. Babasının adını alan Kıvırcık Ali'nin kaderi de kazada ölen babası gibi oldu..

Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Özütemiz'in ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından ihmaller zinciri ortaya çıktı..."Kıvırcık Ali" olarak tanınan türkücü Ali Özütemiz, Çatalca'da yanlış yere park eden TIR'ın dorsesine çarparak öldü. Yolda 20 santim derinliğinde çamur biriktiği, virajda uyarı levhası olmadığı ortaya çıktı
Çamurda kayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti

Özütemiz'in babası Aşık Ali'nin de trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza sabah saat 05.30 sıralarında, Büyükçekmece Tepecik bağlantı yolunda meydana geldi. Beşiktaş'taki bir stüdyoda repertuar çalışması yaptıktan sonra Güzelce'deki evine dönen Özütemiz, Ankara TRT'deki bir programa katılmak için havalimanına gitmek üzere tekrar yola çıktı. Özütemiz, aracıyla Tepecik bağlantı yoluna geldiği sırada, çamurda kayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil şarampole yuvarlandı. Hurda haline dönen otomobilde sıkışan türkücüye önce vatandaşlar müdahale etti. Ağır yaralanan Özütemiz, otomobilden itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde müdahale ettiği Ali Özütemiz, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Kalp masajı yaptı

Kazanın olduğu yerdeki otoparkın sahibi Cafer Gaffaroğlu, "Bir patlama sesi duydum. Hemen sesin geldiği yere koştum. Takla atan araçtaki sürücüye yöneldim, kendinde değildi. Otomobilden çıkarmaya çalıştım ama sıkışmıştı. İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdim. İtfaiye çıkardıktan sonra sağlık ekipleri yaralıya kalp masajı yaptı ancak kurtaramadı" dedi.
İhmaller zinciri

Kazanın yaşandığı virajda, uyarı tabelası bulunmadığı da ortaya çıktı. Çatalca yönünden gelen araçlar, ünlü türkücünün kaza yaptığı noktaya geldiğinde aniden viraja girmek zorunda kalıyor. Ayrıca, kazanın olduğu noktada park halinde bir TIR dorsesi var. Üzerinde "satılık" ilanı olan dorse, yasak olmasına rağmen yolun kenarında duruyor. Ali Özütemiz'in çamurda kayıp, dorsenin tekerleğine çarparak takla attığı belirtiliyor. Babası Aşık Ali gibi trafik kazasında ölen Özütemiz'in cenazesi, bugün Avcılar Er Mahmut Dede Cemevi'nde 13.00'teki törenden sonra Hadımköy Gülbahçe Mezarlığı'nda toprağa verilecek.