Germencik İlçesi"nde kendisinden 2 aydır haber alınamayan yaşı bir şahsın cesedi, evinde ölü olarak bulundu. Ölen şahsın bakımını üstlenen kızı, babasının vasiyeti nedeniyle ölüm olayını gizlediğini iddia etti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Olay, Germencik merkez Camikebir Mahallesi Turgutreis Sokak'taki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; söz konusu sokaktaki bir evden kötü kokuların geldiğini fark eden çevre sakinlerinin şikayeti üzerine, polis ekipleri evin içerisinde arama yaptı. Yapılan aramalarda ev sahibi Mehmet Çetinceviz"in cesedi (88), evin bir odasına kitlenmiş vaziyette bulundu. Yaşlı adamın yaklaşık 2 ay önce öldüğü tespit edilirken, olayla ilgili olarak şahsın bakımını üstlenen kızı Dilek Şahlan"ı gözaltına aldı. Çetinceviz"in emekli maaşını alabilmek için kızının ölüm olayını gizlemiş olabileceği ihtimalini değerlendiren polis ekipler, yaptıkları kontrollerde yaşlı adamın maaşının son 2 aydır çekilmediğini tespit etti.
Olayla ilgili olarak ifadesine başvurulan Dilek Şahlan"ın, babasının ölmeden önce kendisine ilettiği vasiyeti üzerine ölüm olayını gizlediğini beyan ettiği bildirildi. Babasının ölümünün üzerinden 20 gün geçtikten toprağa verilmek istediğini savunan Şahlan"ın, iddiaları kabul etmediği ve olayı gizlemesinde kötü bir amacın olmadığını söylediği öğrenildi. Yaklaşık 2 aydır saklandığı yerden çıkarılan yaşlı adamın cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.