Bursa Karacabey'de 15 Kasım günü yaşanan vicdansızlık, 22 yaşında bir annenin yaşamına mal olmuştu. Atış Ailesi o gün düğünden dönüyordu. Baba Kamil Atış ile yol verme meselesi nedeniyle 17 yaşındaki 3 genç arasında tartışma çıktı. Köy yoluna pusu kuran gençler, Atış Ailesi'nin bulunduğu otomobile 25 kiloluk bir kaya parçası attı. Anne Burcu Atış (22) yaşamını yitirdi, 2.5 yaşındaki kızı Minel ağır yaralandı. 3 genç tutuklandı. Yoğun bakımda tedavi gören Minel hayata tutundu. Ancak yüzündeki izler vahşetin boyutunu gözler önüne seriyor.

PSİKOLOJİSİ NE OLACAK?
Minel, geçici hafıza kaybı nedeniyle babasını tanımıyor. Sadece babannesinin kucağında sakinleşen küçük kızın hafızası ile ilgili sorunun kısa sürede düzeleceği tahmin ediliyor. Ancak psikolojisinin normale dönmesinin zaman alacağı belirtiliyor.

'TEK TESELLİM KIZLARIM'
Eşini kaybeden Kamil Atış ise yaşadığı acıyı, hayata dönen Minel ve 5 yaşındaki diğer kızı Figen ile hafifletmeye çalışıyor. Atış, 'Böyle bir acıya yürek dayanmaz. Bu acıyı unutamam çünkü eşimi çok seviyordum. Kızlarım 'anne' dedikçe benim içim parçalanıyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum'' diyor./akşam