Levent Kırca büyük sırrını 'Medyatik'te anlattı: Babamı ilk kez 25 yaşımda gördüm. Annem tanıştırdı; 'Bu baban bu oğlun' diye. Kibarca, 'Sizi tanıdığıma memnun oldum baba' dedim..

Kanaltürk'te yayınlanan Yüksel Aytuğ'un hazırlayıp sunduğu 'Medyatik' programının bu haftaki konukları Levent Kırca ve Fikret Hakan oldu. Günaydın'ın haberine göre;
Kırca'nın programda hayatı ile ilgili yaptığı ilginç açıklamalar şaşkınlık yarattı:

BENİM BABAM NASIL BİRİ?
* Babam ilkokul çağımda bizden ayrılmış. İlk kez 25 yaşımda gördüm. Annem telefon açtı; 'Baban geldi' diyerek beni Bodrum'a çağırdı. Heyecanlıyım tabii babamı göreceğim diye... 'Benim babam da nasıl bir adam bakalım? Herkes gibi onun da burnu var mı, kulağı var mı?' diye merak ediyorum.
* Eve girdim, uyuyor. Yine göremedim. Yarım saat sonra uyandı, salonda karşılaştık. Annem tanıştırdı bizi, 'Bu baban, bu oğlun' diyerek. Ben kibar bir sesle, 'Sizi tanıdığıma memnun oldum baba' dedim. 'Oğlum, ben de sizi tanıdığıma memnun oldum' dedi. Sonra devam etti: 'Sarılmayacak mısın bana?' Ben öylece donup, kaldım. Sonra dedim ki, 'İçimden gelmiyor sarılmak...' Çünkü o geçen yıllar, acısı büyük yıllardı.

BİR KEZ BİLE YALANMADIM
* Babam değerli, cici bir adamdı. İsviçre'ye gitmiş, evlenmiş, başka çocukları olmuş, heykel, resim yapıyordu. Bana da ondan geçmiş bu hasletler ama ben ne yazık ki onu ilkokulda, sonra bir de 25 yaşımda gördüm. Sonra biriki defa daha karşılaştık ama nafile...
* Ben çocuklarıma taparım ama bir kere bile içten kucaklayamadım çocuklarımı. Çünkü bilmiyorum, öğrenmedim babamdan. Bunu; bir maymun, bir ayı, bir köpek, yavrularına gösteriyor ama ben göremedim. Bir kez bile yalanmadım ki babam tarafından!

OYA İLE ARKADAŞIZ
* Oya Başar ile arkadaşız, çocuklarımın da annesidir. O kendine yol çizdi, ben de kendime yol çizdim. Görüşüyoruz, konuşuyoruz, problemimiz yok.
* Aklı başında bir insan böyle bir dünyada ne kadar mutlu olabilir? Görmemek, duymamak, bütün olan bitene duyarsız olmak demek, koyun olmak demek zaten. İnsanlar böyle yaşıyor maalesef.

NİSANDA YENİLER GELECEK
* 'Olacak O Kadar'ın eski bölümleri Fox TV'de yayınlanıyor. Geçen hafta ilk 100'de 11. olmuşuz. Bu demek oluyor ki, bu ülkede hiçbir şey değişmemiş. Bir şeylerin değişip değişmediği programın izlenme oranına bakılarak görülebilir. Nisan ayında yeni bölümlerimiz yayınlanmaya başlayacak