Mardin'de PKK'lı teröristlerin kurduğu hain pusuda şehit olan 3 askerden, jandarma astsubay başçavuş Erhan Gül ile başçavuş Sadık Güllü dün memleketlerinde gözyaşları arasında toprağa verildi. 37 yaşındaki astsubay Erhan Gül'ün Gaziantep'teki cenaze töreninde öfke, gözyaşı, ağıt biraradaydı. 
 
Şehidin 6 yaşındaki kızı Azra cenaze töreni boyunca annesinin kucağında gözyaşı döktü. Ömerli ilçesi İkipınar köyündeki jandarma karakolunda görev yapan ve Tokat'a tayini çıkan, veda yemeğine katıldıktan sonra karakola dönüş yolunda hain pusuda şehit düşen Gül'ün cenazesi Nurdağı'ndan alınarak Çakmak köyüne götürüldü. 
 
Cenaze törenine şehidin ailesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti, CHP ve MHP milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin annesi Beşire Gül, kendisine baş sağlığı dileyen 6'ncı Kolordu Komutanı Korg. Mehmet Eröz'e, "Ölen yerde kalıyor. Oğlumun silahını verin. Ben intikamını alacağım. Oğlum şehit oldu, şehit annesiyim. 
 
Ağlamayacağım, düşmanları sevindirmeyeceğim. iki oğlum daha var. Onlar öcünü alacak" dedi. Şehidin eşi bir çocuk annesi Zeynep Gül tabuta el sallarken, şehidin 6 yaşındaki kızı Azra tören boyu elinde babasının fotoğrafıyla Babam melek oldu gitti'' diyerek ağladı. ŞehitGül'ün cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.
 
sabah