"Babamla sorunlarımızı aşmıştık. 2 ay önce birlikteydik. Cenazesine rahatsız olmasın diye gitmedim"

Tekirdağ"da tek başına yaşadığı evde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sibel Turnagöl"ün babası Coşkun Turnagöl için kent merkezindeki Ortacami"de cenaze töreni düzenlendi. Törene, ayrıldığı eşi Sevgi Turnagöl, oğulları Serkan Turnagöl, Cihan Turnagöl ile yakınları katıldı. Cenazeye babasıyla 8 yıldır küs olduğu iddia edilen Sibel Turnagöl katılmadı. Üzerinde kendisi ve oğlu Sadri Alışık"ın isimlerinin yazdığı çelenk göndermekle yetinen Turnagöl cenazede kardeşlerinin tepkisine neden oldu. Turnagöl bu davranışının sebebini VATAN"a anlattı:

Vefasız evlat değilim

“Babamla annem ben doğmadan önce boşanmışlardı. İnsanların hataları sorunları olabilir ama biz babamla o sorunları aşmıştık. Son zamanlarında babamla görüşüyordum. Öyle yazıldığı gibi babamla küstüm, konuşmuyordum gibi bir şey yok. En son 2 ay önce birlikteydik. Cenazeye gitmedim çünkü aile arasında tatsız şeyler yaşanmasını istemedim. Vefat eden babamın rahat olması için cenazeye katılmadım. Babamın ölüm haberini aldığım günden beri hiç uyumadım, çok üzgünüm. Kimse beni vefasız evlat gibi göstermesin. Çünkü benim nasıl bir evlat olduğumu annem de bilir rahmetli babam da. (ağlıyor) Babamla en son annemi hastanede ziyaret etmek için gelmişti o zaman görüştük. Zaten sağlıkla ilgili ailemde uzun zamandır sorunlar yaşıyorum, bu yüzden sinirlerim çok bozuk.”

Cenazeye çelenk gönderdi

Sibel Turnagöl, babasının Tekirdağ"da düzenlenen cenazesine oğlu Sadri Alışık ile birlikte çelenk gönderdi. Serkan Turnagöl ise ablasının törene katılmamasına tepki gösterdi “Gelmeliydi” dedi.

Vatan