Aydın, 19 Haziran 2011: The Walt Disney Company Türkiye Marvel süper kahramanlarından oluşan yıldızlar kadrosunu Nisan’dan Eylül’e kadar sürecek olan ülke çapında muhteşem bir turne kapsamında Aydın’a getirdi. Thor, Hulk, Iron Man ve Örümcek Adam’dan oluşan Yenilmezler*, 19 Haziran Babalar Günü’ne özel muhteşem bir şov sergiledi. “Süpercan™” oyununun çıkışını desteklemek üzere TT Çocuk ile birlikte gerçekleştirilen üç günlük organizasyonda çocuklarla aileleri heyecanlı anlar yaşadı.
Ücretsiz organizasyonda Forum Aydın AVM, bir Marvel Evreni’ne dönüştürüldü ve çocuklarla aileler dört süper kahramanın özel canlı gösterilerini (saat 14:00, 16:00 ve 18:00’de) izledi. Çocukların en sevdikleri karakterlerin kılığına girdiği ve video oyunları oynadığı organizasyonda, en sevdikleri süper kahramanlarla buluşma fırsatı buldukları bir temalı aktivite alanı da yer aldı.
The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan & Kıbrıs Ülke Müdürü Sinan Ceylan şöyle konuştu: “Marvel turnesi Türkiye’de bugüne kadar düzenlenmiş en büyük Marvel eğlencesi olacak ve ülkenin dört bir yanındaki hayranlarına kahramanlarıyla buluşup özel gösterilerini izleme fırsatını verecek. 29 Nisan’da gösterime giren “Thor” ve 2 Eylül’de** gösterime girecek olan “İlk Yenilmez: Kaptan Amerika” adlı destansı filmlerle, 2011 Marvel için muazzam bir yıl olacak. AVM turnemiz hayranların önümüzdeki yılın merakla beklenen Yenilmezler™ filmi öncesinde Yenilmezler™ deneyimini tatmalarına olanak sağlayacak.”
07.20110619160931.jpg
06.20110619160940.jpg