Beşiktaşlı Matias Delgado"nun babası ve menajeri Eduardo Delgado, dün Başkan Yıldırım Demirören ile görüşerek sözleşmenin askıya alınması için anlaştıklarını, ancak ayrıntılarda sorun çıktığını açıkladı.
Radyospor"da bir programa katılan baba Delgado, “Kendisiyle her şeyi konuştuk. Sözleşmenin ocak ayına dek askıya alınmasını da kabul ettik. Ancak kimi ayrıntılarda ortak noktayı bulamadığımız için anlaşma gerçekleşmedi” dedi. Babasının tüm alacaklarını peşin olarak istediği öğrenildi.
Delgado"nun 6 aydır para alamadığını ve şampiyonluk priminden de faydalanamadığını belirten Eduardo Delgado, “Kendisi maaşlarını alamadığı için FIFA"ya gidebilirdi. Çünkü başka kimi oyuncular böyle yapabiliyor. Ancak o kesinlikle böyle bir şey yapmak istemedi. Delgado Beşiktaş"ı çok seviyor, burada çok mutlu ve bir yere gitmeyecek. Hatta bu hafta tüm aile olarak buraya gelecekler” diye konuştu.

Düğmeye basılacak
Beşiktaş Yönetimi, bu sorunu halleder halletmez yeni yabancısının transferini gerçekleştirmek için düğmeye basacak. Araştırmalarını sürdüren yönetim, belirlediği isimlerle görüşmelere başlayacak.

Milliyet