Aydın"da futbol baba ile oğlunu ayrı düşürerek, birbirine rakip yaptı. Aydın Süper Amatör Futbol Ligi"ne dahil maçta, aynı zamanda spor kulübünün de başkanlığını yapan Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ile başka bir takımda futbol oynayan oğlu birbirlerine rakip oldu. Kuşadası"nda oynanan maçta, kulüp başkanlığı yaptığı İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri futbol takımın deplasmanda Kuşadası Yıldızfenerspor karşısında aldığı 2-0"lık galibiyetinin ardından, büyük üzüntü yaşayan oğlunu teselli etmekte yine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur"a düştü.
Kuşadası Özer Türk Stadyumu"nda oynanan Aydın Süper Amatör Futbol Ligi 2. haftasına dahil Kuşadası Yıldızfenerspor- Aydın İl Özel İdaresi Köy Hizmetlerispor maçı, aynı zamanda maç, Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil Aktemir ile askerden yeni dönen oğlu Alperen Aktemur arasında da müthiş bir rekabete yol açtı. Külüp başkanı baba ile rakip takımın başarısı için ter döken oğlunun mücadelesinden, baba Aktemur"un takımı galip çıktı. 43. dakikada Tayfun ve 60. dakikada Muhittin"in attığı gollerle Aydın İl Özel İdaresi Köy Hizmetlerispor sahadan 2-0"lık sonuçla ayrılırken, baba Halil İbrahim Aktemur büyük bir sevinç yaşarken, maçta 69 dakika sahada kalan oğlu Alperen Aktemur ise yenilgi nedeniyle neredeyse kahroldu. Büyük istikbal vaden Alperen"i duyduğu üzüntü teselli etmekte rakip takımın kulüp başkanı olan babasına düştü. Maçın ardından bir yandan galibiyet coşkusu yaşarak kendi takımındaki futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Aydın İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, ardından da soluğu rakip takımın başarısı için ter döken oğlunun yanında aldı ve onu teselli etti.
Oğlunu teselli eden ve üzüntüsüne ortak olan Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, “ Farklı duygularla dolu bir maç yaşadık. Hem kendi ekibimin kazanmasını istiyordum, hem de oğlumun başarılı olmasını. Sonuçta deplasmanda oynamamıza rağmen biz kazandık. Çok farklı duygular hissettim. Ancak, bizim en büyük şansımız oğlum Alperen"in askerden yeni gelmesi. Daha yeni form tutmaya başladı. Eğer Alperen bugün formda olsaydı, bize mutlaka gol atardı. Oğlum gol atsaydı yine çok sevinirdim ama yine de bizim kazanmamızı isterdim “ dedi.
Maçta aldıkları yenilgi nedeniyle büyük üzüntü yaşayan Alperen Aktemur ise babasının kulüp başkanı olduğu takıma karşı oynarken garip bir duygu yaşadığını belirterek, “ Benim için ilginç bir maç oldu. Babama karşı mücadele etmek değişik duygular yaşattı bana. Ama kazanmamız gerekiyordu ve yenildiğimiz için çok üzüldüm” diye konuştu.