Adliye çıkışı eski eşi ve kayın validesini otomobillerinin başında bekleyen Erkan Ç. Üç kişiyi de pompalı tüfekle öldürdü. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Olay bugün saat 11.00 sıralarında Çine Emniyet Müdürlüğü"nün arka tarafında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İlçede yaşayan Erkan Ç. (35) ilçeye bağlı Çatak Köyü"nden Aysun Uslu (25) ile 4 yıl önce evlendi. Bu evliliklerinden Kenan isimli 3 yaşında çocukları olan çift bir müddet sonra aile içi sorunlar nedeniyle anlaşmazlık yaşamaya başladı. Bunun üzerine mahkemeye başvuran çift geçen ay boşandı. Çine Adliye"sinde görülen davada mahkeme de çocuğun velayetini Anne Aysel"e verdi. Anne tarafı velayeti kendilerinde ancak baba tarafında olan çocuğu almak için bugün Çine Adliyesi"ne geldi. Adliye çıkışı çocuğun yanından alınmasını sinirlenen Damat Erkan Ç. eski eşinin ailesiyle birlikte köye dönecekleri aracın yanında pompalı tüfekle bekleyerek, kayınpederi Refik Uslu (55) kayınvalidesi Aysel Uslu (50) ve eski eşi Aysun Uslu (25)"yu sokak ortasında vurdu.
Aysel Uslu olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan baba kızının da hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.
Çine Emniyet Müdürülüğü"nün hemen bir üst sokağında meydana gelen olaydan sonra zanlı silahı ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
Acı haberi duyarak olay yerine gelen Uslu Ailesi"nin yakınları olay yerinde fenalık geçirdiler.