Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, "AYTO Tanıtım Tır'ının hafta başından itibaren yollarda olacağını belirtti.

Aydın Ticaret Odası tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan 11 geleneksel iftar sofrasının 7'incisi yine Aydın merkezde kuruldu. Geçtiğimiz yıllarda Aydın merkezde bir sofra kurarak hem protokol hem de üyelerini ağırlayan AYTO yönetimi, bu yıl il merkezinde düzenlenen üç ayrı iftarda daha çok üyesiyle buluştu. 3 günlük Aydın iftarlarının son gününde AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Başkan Yardımcısı Alp Alpargun, Genel Sekreter Alaattin Arslan ile Meclis ve Yönetim Kurulu; AYTO üyelerini kapıda karşıladı. AYTO'nun Aydın ürünlerinin tanıtımı için hazırladığı 'AYTO Tanıtım Tır'ı tamamlanası nedeniyle iftara katılan konukların masalarına AYTO Tanıtım Tır'ını tanıtan broşürler konuldu.

Aydın'da geçtiğimiz yıllarda tek iftar programının gerçekleştirildiğini anımsatan AYTO Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, bu sene merkezde verilecek olan iftar yemeğine ilçelerdeki gibi tüm üyelerini çağırmak istedikleri söyledi. 4 bin 200 üyeyle bir raya gelebilmek için merkez iftarını üç güne yaymayı planladıklarını belirten Dokuzlu, "AYTO olarak düzenlediğimiz geleneksel iftar sofralarının 4'üncü yılına girmiş bulunuyoruz. İlk yıl 5 noktada gerçekleşen iftar programlarımız AYTO Meclisi ve Yönetim Kurulunun kararıyla önce 7'ye sonra 9'a ve bu yılda 11'e yükseldi. Her halde önümüzdeki yıl bu rakam 30'a çıkar. Çünkü iftar sofralarına yemek götürebilecek aracımızı satın aldık" dedi.

"YOLA ÇIKMA ZAMANI GELDİ"

Büyük önem verdikleri "AYTO Tanıtım Tır"ı projesinde mutlu sona ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarına işaret eden Dokuzlu, "Türkiye genelinde 365 oda var. Hepsinin garajında araçları ve makam otoları var. Ancak hiç birinin garajında tır yok. Ama sizin odanızın garajında artık sizlerinde desteği ile bir tırı mevcut. Bu tırda AYTO üyelerinin yani Aydın'a özgü ürünlerin tanıtımı yapacak. Bu tırda üyelerimizin ürettiği ürünler sergilenecek. AYTO olarak üyelerimize maddi ve manevi anlamda katkı sağlamanın yanında Aydın'ın tanıtımına da önem veriyoruz. AYTO Tanıtım Tır'ı ile üyelerimize ve Aydın'a olan katkımızın daha da artacağını düşünüyorum. Tırımızı bugün buraya park edip sizlere göstercektik. Ancak bazı eksikler nedeniyle olmadı. Artık yola çıkma zamanı geldi. Tırımız hafta başından için Aydın ve sizler için yollarda olacak" diye konuştu. 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png