Ege Bölgesini oluşturan illerin Ankara’da faaliyet gösteren dernek ve vakıfların bir araya gelmesi ile kurulan ve Egem Platformunca 19-23 Nisan 2012 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilen Ege İlleri 5. Tanıtım Sergisi ve Etkinlikleri’nde Aydın Ticaret Odası stant açtı.

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu sergi sonunda yaptığı açıklamada Ticaret Odası olarak 20 metre kare alanda kurdukları stantta bölgede üretilen ürünleri sergileyerek, Ege Bölgesinin Ankara’da sesinin duyurulmasına destek olduklarını söyledi. Her geçen yıl daha kapsamlı ve yoğun katılımcı sağlayan etkinliğin 5 bin metrekare alanda gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Dokulu, Ege Bölgesini oluşturan İllerden 160 katılımcının yer aldığı sergiye 50 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti.

Bir çok bürokratın yanı sıra MHP Aydın Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak ile beraber MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de ziyaret ettiği Ege İlleri 5. Tanıtım Sergisi ve Etkinlikleri ile bilgi veren AYTO Başkanı Hakkı Dokuzlu “Efesiyle, Turizmiyle Horozuyla, Çinisiyle, Haşhasıyla, Kilimiyle, İnciriyle, Üzümüyle, Zeytiniyle, Zeytinyağıyla, Altın Çileğiyle, Patlak Mısırıyla, Arı Sütüyle, Padişah Macunuyla, Saat Kulesiyle, Carettasıyla, Kültürüyle, Sanayisiyle, El Sanatlarıyla, güleç yüzlü yiğit insanlarıyla Türkiye’nin vazgeçilmezi olan Ege Bölgesi Cumhuriyete bağlılığı ile de ülkemizin bir dama taşıdır. Etkinliğe ulusal ve yerel basında geniş yer verilerek bölgemizin tanıtımı açısından büyük önem taşıyan bu organizeyi gerçekleştiren Ankara’da faaliyet gösteren Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Genel Başkanı Ender Vardar ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve diğer Ege İlleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği yetkililerine, etkinliğe katılarak destek veren protokol temsilcilerine, standımızı ziyaret eden devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum” dedi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

ayto,-ege-illeri-5.-tanitim-sergisinde-de-yer-aldi-iha-20120425aw000032-1-t.jpg
ayto,-ege-illeri-5.-tanitim-sergisinde-de-yer-aldi-iha-20120425aw000032-2-t.jpg