AYTO, TÜYAP tarafından 04-07 Kasım 2010 tarihleri arasında düzenlenen Adana Tarım 2010 4. Tarım Hayvancılık Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı"na katıldı. Aydın standında AYTO üyelerinin ürünleri sergileyen AYTO yönetimi, fuar boyunca sergilenen ürünler Adana Yetiştirme Yurdu"na bağışlandı.
Adana"daki fuar hakkında açıklama yapan AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Dokuzlu, AYTO üyelerinin yetiştirdiği ve ürettiği ürünlerin fuarda sergilenmek suretiyle iç ve dış pazarlara pazar paylarını artırmak ve yeni müşteriler bulmayı hedeflediklerini belirterek “Adana Tarım 2010 Fuarı"nda Odamız üyelerinin üretimlerine ait ürün numuneleri, tanıtım kataloğu, broşür, cd gibi materyaller sergilenmiş, fuar oldukça başarılı geçmiştir. Fuarda sergilemiş olduğumuz ürünlerimizin ilgi görmesinden bizler çok memnun olduk ancak bizler için sevindirici olan bir diğer konu da orada sergilemiş olduğumuz ürünleri buraya geri getirmek yerine orada Yetiştirme Yurdu"na bağışlamayı uygun gördük. Bu da Adana"lı bürokratlar tarafından takdirle karşılandı” dedi.
AYTO adına ürünleri fuarda sergileyen Personel Şefi Özer Akalın da, bu yıl 4"üncüsü gerçekleştirilen Adana Tarım 2010 Fuarı"nda sergilenen ürünleri geri getirmek yerine Yetiştirme Yurdu Derneği"ne bağışlandığını kaydetti. Akalın, Adanalılar tarafından takdirle karşılandıklarını ve Adana"da yerel gazetelerde haber olarak yer aldıklarını sözlerine ekledi.