Koçarlı’da üyeleri ile buluşan AYTO’nun iftar yemeğine Uşak Vali Yardımcılığı görevine getirilen Koçarlı Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ile AYTO’nun Koçarlı’daki üyeleri katıldı.

İftar yemeği ardından konuşma yapan AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Koçarlı’da 104 üyelerinin bulunduğunu belirterek, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemekleri kaynaşmayı, birlikte olmayı sağlıyor. Umarım bizden sonra gelecek olan yönetim de bu iftarları düzenler. Burada bulunan Koçarlılı tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

ALLAH BELALARINI VERSİN

İzmir Foça’da yaşanan terör saldırısına da değinen Dokuzlu, artık Türk halkının burnuna kadar geldiğini söyledi. Türkiye’nin tutumunun sertleşmesi gerektiğini kaydeden Dokuzlu şöyle konuştu: “Ben artık taziye sunmak istemiyorum. Şemdinli’de yaşanan olaylardan sonra bin bir türlü ceza diledim. Artık Aydınlıların tabiriyle ‘ilenmek’ istiyorum. Allah hepsinin belasını versin”

Yaşanan olaylardan sonra acılı ve sıkıntılı bir dönemde bulunduğumuzu ifade eden Dokuzlu, “Bu tip iftarlar dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştiriyor. Mutlaka bu tip kaynaşma yemeklerinin devam etmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Koçarlılı AYTO üyelerine AYTO’Nun faaliyetlerini de anlatan Dokuzlu, önümüzdeki ay içerisinde Aydın’ı tanıtacak olan tırın yollarda olacağını sözlerine ekledi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png