Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) Ramazan ayı nedeniyle kayıt hinterlandı içerisindeki belde ve ilçelerde kurduğu iftar sofralarından birisi de Karpuzlu’da kuruldu. Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu bu Ramazan’da 7 bin üyeye ulaşmayı hedefledi.

Şehit Şenol Akar Parkı’nda Karpuzlu’da düzenlenen iftar yemeğine Karpuzlu kaymakamı Mehmet Öztürk, Belediye başkanı Hilmi Dönmez, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail hakkı Dokuzlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Koçarlı’dan kayıtlı üyeler katıldı.

İftar yemeğinde konuşan AYTO Başkanı Dokuzlu, Aydın Ticaret Odası’nın her yıl Ramazan ayında üyeler ile bir araya gelmek üyelerin sorun ve sıkıntıları yerinde tespit etmek amacını taşıdığını söyleyerek, “Biz AYTO olarak her zaman üyelerimizin yanındayız, herhangi bir sıkıntınız olduğunda bize iletmenizi istiyoruz. Bugün sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Biz sizinle hasbıhal etmek istiyoruz” dedi.

Ramazan ayının öneminden söz eden Kaymakam Mehmet Öztürk ile Belediye Başkanı Hilmi Dönmez de, düzenlenen etkinlik için Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.