Ayrılığa, Tan Sağtürk'ün Rus bir dansçıyla aşk yaşaması neden olmuş. Bergüzar Korel ile Tan Sağtürk'ün evlilik hazırlığı yaparken yaz sonunda iki yıllık ilişkilerini bitirmeleri herkesi şaşırtmıştı. Ayrılığın ardından birçok şey söylendi ama gerçek ayrılık nedeni ortaya çıkmadı. Korel susmayı tercih ederken Sağtürk ise, "Ayrılmamızın sebebi ben değilim" demekle yetinmişti. Korel'in dizideki rol arkadaşı Halit Ergenç ile Kurban Bayramı'nda Paris'e gitmesi ve döndükten sonra da birlikte olduklarını açıklaması üzerine tekrar gözler, Korel ile Sağtürk'ün ayrılma nedenine çevrildi.

Romantika'da tanışmışlar
"Demek ki, ayrılık nedeni Bergüzar Korel'in Halit Ergenç ile aşk yaşamasıymış" dedikoduları almış başını yürümüşken ayrılığa aslında Sağtürk neden olmuş. Sağtürk, Korel ile birlikteyken Rus bir kızla aşk yaşamaya başlamış. Sağtürk, koreograflığını yaptığı 'Romantika' müzikalindeki dansçılardan biri olan Alora adlı Rus kızla provalarda samimi olmuş ve sonra da aralarında aşk başlamış. Korel, Sağtürk'ün telefonunda Alora'dan gelen mesajı yakalayınca ipler kopmuş. İşte ayrılığın gerçek sebebi buymuş.

"Benim koltukta Rus oturuyor"
Bergüzar Korel, ayrılığın ardından yakınlarına, "Tan ile beraber beğenerek aldığımız ve hala taksitlerini ödediğim koltukta şimdi o Rus kız oturuyor, bu bana çok acı geliyor" diyerek dert yanmış. Sağtürk ile Alora şimdi o evde oturuyormuş. (Sabah)