Habertürk"te Saba Tümer"in sunduğu programa şarkıcı Deniz Seki konuk oldu. Hüsnü Şenlendirici, canlı yayın sırasında Saba Tümer"i cep telefonundan aradı. Tümer, ilk aramada telefonu açmadı. Şenlendirici bu sefer mesaj atarak "Deniz"i yaşamak her şeye değer" yazdı. Hüsnü Şenlendirici, aramayı sürdürünce bu sefer Saba Tümer canlı yayın sırasında cep telefonunu açtı ve mikrofonu aracılığı ile Hüsnü Şenlendirici"nin sözlerini izleyenlere dinletti.

ŞENLENDİRİCİ İÇİNİ DÖKTÜ

Basında haklarında çıkan haberlere tepki gösteren Hüsnü Şenlendirici, yaşadıkları ilişki yerine müzik çalışmalarının haber yapılmasını arzu ettiğini belirtti.

Deniz Seki, Şenlendirici"nin telefonu ile biraz gerilirken "Reklam falan yok mu sizde?" diyerek konuşmayı engellemek istedi. Ancak Şenlendirici içindeki dökme konusunda kararlıydı ve canlı yayında şunları söyledi:

"Bir sürü şey yaşıyoruz, 1,5 yıl oldu. İnsan yaşadığı şeylere deymediğini düşüncese zaten bu kadar şeyi yaşamaz. Bunlar içime de geliyor, inşallah bu kadar şeyi yaşadığımıza bizim içimizde deyiyor, devamında da değer, hayırlısı olsun."

AYRILDILAR MI?

Saba Tümer, bu duygusal sözler üzerine "Çok da duygusal bir dönem, ağlarım ben şimdi" derken, Şenlendirici, "Ağlayacak bir şey yok bu konuda yaaa. Biz ağlamıyoruz. Dimdik ayaktayız. İnşallah hayırlısı neyse o olsun" diye konuştu.

Saba Tümer, bu sözler üzerine Deniz Seki"ye "Siz ayrıldınız mı?" sorusunu yöneletti. Seki, "Yok" diyerek net bir yanıt verirken Şenlendirici de ayrılık olmadığını ifade etti.

YETER ARTIK BİZDEN PARA KAZANDIKLARI

Magazin basınında sürekli haberlerinin çıkmasına sitemde bulunan Hüsnü Şenlendirici, "Aylardır bizi malzeme yapmaya hala devam ediyorlar. Çünkü bizim iyi olmamız, bir tarafla iyi olmamız işlerine gelmiyor. Yaşanmışlıkların adına bir tarafı rencide etmeden bunu söylemeye çalışıyorum. Çünkü hala o sorumluluğu üstümde taşıyorum. Ama bunu anlamamaya çalışmak insanların hoşuna gidiyor ve bundan rant sağlıyorlar. Hala bunu devam ettirmeleri çok ayıp. Onlara buradan bütün en iyi dileklerimi hepsine gönderiyorum. Yeter artık bizden para kazandıkları. Lütfen herkes kendine başka malzeme arasın" dedi.

Deniz Seki, bu konu hakkında açıklama yapmaya niyetli olmadığını belirtse de Şenlendirici"nin sözleri üzerine şu ifadelerde bulundu:

"Hepimiz yaşını başını almış insanlarız. Bu kadar Türkiye"nin gündemine oturan, bu kadar değişik ne yaşıyoruz bilmiyorum. Başka sektörde de bizim yaşadığımız şeyin bir benzerini yaşayan var. Etik olarak bazı şeyler doğru değil, ama bunun muhakemesini yapamıyorsun. Zaten muhakemesini yapınca o iş aşk olmaktan çıkıyor. Bizim özel yeteneklerimizin, gerçekten hayatımız olan müziğimizin önüne geçmeye başladıysa bazı şeyler, özel hayat denilen şey, o zaman müdahale etmek gerekir."
(Televizyon Gazetesi)