İnsanların gözü önünde meydana gelen olaydan sonra karısını infaz girişiminde bulunan şahıs elindeki bıçakla birlikte olay yerinden kaçtı. Aşırı kan kaybeden talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.
Olay dün akşam iftar saatinden sonra meydana geldi. Edinilen bilgiye M.S. isimli şahıs bir süredir ayrı yaşadığı ve arasının da açık olduğu E.S."yi takip etti. Mesudiye mahallesi 1966 sokak üzerinde ayrı yaşadığı eşi E.S. ile tartışan M.S. arasında tartışma başladı. Bunun üzerine öfkeli koca M.S. yanında bulunan bıçakla karısını boğazından ve karnından bıçakladı. Bir anda yere yığılan genç kadın çığlık atarak çevreden yardım istedi. Kadının kanlar içerisinde yere yığıldığını gören mahalle sakinleri kaçmakta olan M.S."yi, yakalamak için bir süre peşinden koştu. Ancak M.S. elindeki bıçakla birlikte olay yerinden kaçtı.
Karından boynundan iki ayrı bıçak darbesi alan E.S."yi ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Olay yerin gelen ambulansla hastaneye kaldırılan genç kadının aşırı kan kaybettiği öğrenildi. Yoğun bakıma alınan E.S."nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
Olaydan sonra kaçan zanlıyı yakalamak için operasyon başlatan polis, şahsı suç aleti bıçakla birlikte yakaladı. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.