Birlik olarak yaklaşık 30 bine yakın üyeye hizmet verdiklerini belirten Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, “Personelimizin muhasebe ve her geçen gün yenilenen ilgili yönetmelikleri bilmesi kadar beden dilini iyi kullanması da önemli. Bu seminerde beden dili konusunda da personelimize eğitim verildi” dedi. 

Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği’ne Aydın ve Muğla’da bulunan 44 kooperatifte görev yapan personel için düzenlenen eğitim semineri Birliğe ait Fethiye’deki AYMES Otel’de düzenlendi.

Esnafa kredi kullandırmak kadar, esnafın bilinçlendirilmesinin önemli olduğunu belirten Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, “Her geçen gün zorlaşan hayat şartları içerisinde esnaf ve sanatkarımız hayat mücadelesine devam ediyor. Bizler de esnafımıza personelimiz aracılığı ile en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu manada esnafımızla her zaman yüz yüze gelen ve sürekli diyalog halinde olan personelimizin eğitimi için seminer düzenledik. Bu tür etkinlikler bundan sonra da devam edecek” dedi.