Sohbet havasında geçen toplantıda İlçe Başkanı Can Atas basının sorularını yanıtladı.

MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas ilçedeki basın mensuplarıyla aylık toplantısını gerçekleştirdi. Parti binasında sohbet havasında geçen toplantıda İlçe Başkanı Can Atas basının sorularını yanıtladı. Basın toplantısına MHP İlçe Başkanı Can Atas yanı sıra İlçe Başkan Yardımcısı Erol Öktensoy ile Yönetim Kurulu Üyesi Barış Dündar da katıldı. MHP İlçe Başkanı Atas konuşmasında Gazetemiz Mavi Didim"e yapılan saldırının hoş olmadığını söylerken “Yapılan saldırıyı kınıyoruz ve faillerin bulunmasını istiyoruz.”dedi.

Basının sorularını yanıtlayan Atas, Akbük"te Belediye Meclis Üyesi Kadir Taşlıdere"nin MHP"den istifa ederek CHP"ye katılmasını değerlendirirken “İnsanlar istedikleri yerde siyaset yapabilirler. Bazı konularda da tutarlı olmak gerekir. Bu kişiler seçildikleri yerden ayrılmaları tutarlı değil; bu anlamda bizim çalışmalarımızı da etkiledi. Biz Akbük"te yeni Belde teşkilatımız görev başladıktan sonra çalışmalarını sürdürüyor. Bu tür geçişler siyasette olacaktır” dedi.

Didim Belediyesinin 29 Mart seçimlerinden sonraki 10 Ayıyla ilgili olarak yöneltilen soruyu da cevaplayan Başkan Atas “Mevcut yönetim oy alarak seçildiler ve biz gözlemlerimizi yapıyoruz. Biz zaman zaman yapıcı şekilde muhalefetimizi sürdüreceğiz.”dedi.

MHP Didim İlçe Yönetim Kurulu üyesi Barış Dündar ise Mevcut Belediye Başkanının seçim döneminde vaatleri arasında yer alan mega projeleri olduğunu söylerken “Belediyemizin bunları gerçekleştirmesinin zor olacağını görüyorum. 10 aylık dönemde bir şeyler yapılmadı ama bu mega projeler nasıl yapılacak sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Görevdeki 7 aylık dönemle ilişkin yöneltilen bir soruyu da yanıtlayan Başkan Can Atas “Çalışmalarımız sürüyor. 7 Ocak"ta seçim startını vermiş bir parti olarak çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda şu an partimizin üye sayısı yüzde 50 oranında artarak 609"a yükseldi. 21 Şubatta Didim"de İl İstişare toplantımız olacak. Türkiye genelinde artan oy oranımızı bizde burada arttırmayı hedefliyoruz” dedi.
MHP Didim İlçe Yönetim Kurulu üyesi Barış Dündar da Genel Merkezde havanın çok iyi olduğunu ve hedeflerinin tek başına iktidar olduğunu bu kapsamda genel seçim çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi.