Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.
 
"Bizim oturmuş bir halimiz yok"

"Bizim oturmuş bir halimiz yok, çeşitli nedenleri var. Çok daha olgun, oturmuş, aynı antrenörle devam eden bir takım Başakşehir takımı. Maç öncesinde de ağır basıyordu, maçta da böyle gitti. Maçın bütününe bakıldığında oyunun tamamında oyunun sahibi Başakşehir'di. Öyle veya böyle topun sahibi olacaklardı, o gözüküyordu. Topu daha fazla onlar alacaktı, o bir gerçek."
 
"Başakşehir bizden birkaç adım önde"

"15 maçı gol yemeden bitirmiş bir takım Başakşehir. Topu koruma ve zaman geçirme konusunda başarılı bir takım. 2 fırsat geldi ancak beraberliği sağlasak dahi, oyunun genel dengeleri açısından baktığımızda Başakşehir bizden birkaç adım önde görünüyordu."
 
"Galatasaray kazandıktan sonra..."

"Galatasaray kazandıktan sonra Başakşehir'in enerjisinin yüksek olacağı çok net gözüküyordu. Savunma konusundaki becerilerimizi, topu kullanma konusunda da biraz daha geçirebilseydik bir şeyler yapabilirdik. Bakıldığında oyunu hak ettiklerini söylemek yanlış değil"
 
 
"Korner öncesinde bir ofsayt var mı, yok mu? Bir bakarsanız seviniriz, biz çözemedik. Teşekkürler."