Düzce Valiliği"nin düzenlediği geziye Vali Bülent Kılınç, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, Çevre ve Orman Müdürü Oğuz Beyazıt ile Düzce"deki fotoğrafçılar katıldı.

Aydınpınar Köyü"nde ormanlık alan içerisindeki 3 şelalenin bulunduğu yere gidebilmek için araçlar orman yolunda bırakılarak, yürünmeye başlanıldı. Vali Kılınç ve Başkan Bayram ile diğer kişiler şelaleye ulaşabilmek için dere yatağını atlayarak geçerken, Özcan Budak ise dereyi atlayarak geçemeyince, geziye katılan bir kişinin sırtında dereyi geçti. Yaklaşık 500 metre yüründükten sonra vadi içerisindeki 3 şelaleye ulaşılırken, şelaleler fotoğraf makineleriyle görüntülendi.

Vali Bülent Kılınç, Düzce"nin doğal güzelliklerinin tanıtılabilmesi için çalıştıklarını belirtti. Kılınç, “Bu tür doğa güzelliği olan birçok yerimiz var. Buraları tanıtmak için elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz. Tabi buralara ulaşmakta yaşanan bazı güçlüklerimiz var. Ulaşım sorunun halledebilmek için çalışmalara başladık. Bir an önce yol sorununu çözmek için çalışmalarımız başlamış durumda” dedi./milliyet