4-2 kaybedilen Ankaragücü maçının ardından soyunma odasında gergin dakikalar yaşandı. Kaptan Ayhan, savunmanın göbeğindeki ikiliye, “Ne biçim oynuyorsunuz, nasıl goller yiyoruz” dedi. Kavgayı araya girenler önledi.

Geçtiğimiz hafta Ali Sami Yen Stadı"nda oynanan Galatasaray-Ankaragücü karşılaşmasının ardından gerginlik tavan yaptı. Arda Turan"ın yokluğunda kaptanlık pazubandını takan Ayhan Akman, 4-2"lik maçtan hemen sonra soyunma odasında takım arkadaşlarına çattı. Savunmanın göbeğinde oynayan Servet Çetin ve Hakan Balta"yla tartışan tecrübeli oyuncu, “Ne biçim oynuyorsunuz, neyin peşindesiniz? Böyle goller yenir mi?” dedi. Bu sözlerin üzerine özellikle Servet oldukça sinirlendi. Olası kavgayı, araya giren takım Sarı-Kırmızılı takım arkadaşları önledi. Ankaragücü maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard da savunmadaki hatalara vurgu yapmış ve oldukça sert açıklamalarda bulunmuştu.

Rijkaard da kızmıştı

Rijkaard, “Defansta inanılmaz problemlerimiz var. Birbirinin kopyası 3 gol yedik. Savunma adeta koridor gibi. Rakibe çok kolay geçit veriyoruz. Eksiklerimizden ders çıkarmalı ve hemen toparlanmak zorundayız” ifadelerini kullanmıştı.

Fanatik