Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde Başkan Selahattin Çetindoğan’ın da desteğiyle alınan yönetim kurulu kararı sonucu kurulan AYESOB Ar-Ge Komisyonu çalışmalarına başladı.

Ar-Ge Komisyon üyeliğine seçilen AYESOB Yönetim Kurulu üyeleri Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün ve Söke Elektrikçiler Odası Başkanı Yalçın Pektaşoğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Ar-Ge Sekreteri Lütfiye Arıcan’ın katıldığı ilk çalışma ziyaretinde ADÜ Rektör Birincioğlu ile yapılacak işbirliği ve çalışmalarla ilgi görüş alışverişinde bulunuldu. Komisyon üyeleriyle samimi görüşme ve görüşlerin paylaşıldığı toplantı sonunda ADÜ ile AYESOB işbirliğinin nasıl, hangi şart ve koşullarda çalışma yapılacağı komisyon üyeleri ve Rektör Mustafa Birincioğlu’nun görevlendireceği toplantılar sonunda netlik kazanacak.

Konuyla ilgili önümüzdeki günlerde daha detaylı ve geniş açıklamaları kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten AYESOB Ar-Ge Komisyonu üyesi Süleyman Algün, “Birlik Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz bizlere önemli bir görevin başına getirdiler. Yılların deneyimi ve tecrübesine sahip Yalçın Pektaşoğlu ile bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız ve bizlere güvenenlere mahcup olmamak için çalışacağız. İlk ziyaretimize ADÜ Rektörümüzden başlamamız ARGE konusunda Üniversitemiz ile mutlak işbirliği yapmamız gereği olduğundandır. Biz Komisyon üyeleri olarak fikir ve düşüncelerimizi Sayın Rektörümüzle paylaştık, Rektörümüzde bizleri çok samimi ve olması gerekenler konusunda destek verdi ama işin daha henüz başındayız konuyla ilgili önümüzdeki günlerde gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız” şeklinde konuştu.

 

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

20140708aw138133_01.jpg