TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun dünkü Aydın programı yoğun geçti. Akşam saatlerinde Kuşadası'ndan Ankara'ya hareket eden Hisarcıklıoğlu, kürsüde ilginç tespit ve rakamlarla Aydın'ın olması gereken yerde olmadığının altını çizerek uyarılarda bulundu.

Allah'ın verdiği aklı kullanın!
2007 yılının 2006'dan daha iyi geçmediğini söyleyen Hisarcıklıoğlu, "Aydın"ın rakamlarına baktığımızda da bunları görebiliyoruz. Örneğin Aydın"da işyeri açılması hevesi kaybolmuş 2007 de. Allah her şeyi size vermiş tarımda, turizmde, ekonomide, toprak altı zenginliklerde var. Şimdi Menderes kurudu diyorsunuz. Allah"ın verdiği aklı kullanmazsan tabiî ki kuruyacak. Sonrada benden gölet istiyorsunuz. Ben size gölet sözü verirsem 81 vilayete de söz vermem ve yaptırmam gerekir ben devlet miyim? Devletin yapacağını biz yapmayız" diye konuştu.

Başkan Hisarcıklıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

Hani nerede Aydınspor?
Övünmek gibi olmasın ama ben Fenerbahçeli'yim. Peki şimdi soruyorum size, tarihinde Fener'i 6-1 mağlup eden Aydınspor bugün nerede? 3. ligde bile zor tutunuyorsunuz. Bizim toplumumuzda yokluk varken birlik var. Varken de hepimiz ayrı baş çekiyoruz. Buna da en güzel örnek Aydınspor olsa gerek!

Kaç tane vekiliniz katıldı?
Bakın geldiğimizden bu yana farklı ödül törenlerine katıldık. Ama yanımızda bir tane milletvekilimiz var. Peki ya diğerleri? Arkadaşlar futbolla siyaseti bir kenara bırakalım. Onu konuşacak olan başkaları mutlaka vardır. Eğer kalplerimiz Aydın için çarpmazsa bu işlerin hiçbiri olmaz. Zengin babanın miras yiyen evlatları gibi yaşamayın.