Aydınspor yeni sezon açılışını Adnan Menderes Stadyumu"nda düzenlenen törenle yaptı. Günler öncesinden duyurulmasına rağmen sadece 1000 kadar taraftarın katıldığı sezon açılışı törenine Aydın Vali Yardımcısı Mesut Kırcalı, MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, kentin ileri gelen bürokratları ve Aydınspor yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Sezon açılışı töreninde taraftarlara seslenen Aydınspor Kulübü Başkanı Kemal Özdemir taraftarın desteği ile Aydınspor"u hak ettiği yere getirmeyi hedeflediklerini belirterek “Beş sezon sonra ilk kez sezon açılışı yapıyoruz.Bütün gayemiz Aydınspor"u iyi yerlere getirmek. Bunu ancak sizlerin desteği ile yapabiliriz. Bu gün burada bulunup verdiğiniz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Kemal Özdemir"in konuşmasının bitiminde bir televizyon yarışmasında pop star olan Çine"li Harun Manavak sahaya inerek şarkılarını Aydınspor"lu taraftarlar için söyledi. Aydınspor"lu taraftarlar Harun"un şarkılarına coşku içinde eşlik ettiler. Harun Manavak"ın şarkılarını tamamlamasının ardından Aydınspor"lu futbolcular ve teknik ekip tek tek taraftarlara tanıtıldı. Taraftarlar Teknik Direktör Murat Gürkan Zora ve futbolculara dakikalarca tezahüratta bulundular.
Aydınspor"lu futbolcular ve teknik ekibin taraftarlara tanıtılmasının ardından Aydınspor"un başarısı için Adnan Menderes Stadyumundaki futbolcu ve taraftarlar hep beraber dua ettiler. Aydınspor için kurban kesilmesinden sonra Aydınspor ile süper lig takımlarından Denizlispor özel bir karşılaşma yaptılar.