Kulüp binasında düzenlenen imza protokolünde konuşan Aydınspor Başkanı Kemal Özdemir, 18 Kasım tarihinde Genel Kurul kararı aldıklarını belirterek, “Takım olarak iyi giderken birden dur bakalım dediler. Bizde genel kurul kararı aldık. Bu başlı başına bir sıkıntı oluşturdu. Ben Genel Kurula kadar mücadelemi sürdüreceğim. Önümüzdeki 3 maçı çok önemsiyoruz. Benim şahsi görüşüm Naci Yeşilyurt, Celal Özdemir ve Tansel Önder bir araya gelip yönetimi oluşturup takımı düze çıkarmalı. Göksel hocamızda Aydınspor"u tanıyan , tecrübeli ve başarılı bir teknik adam doğru bir karar verdiğimize ve hocamızın başarılı olacağına inanıyorum” dedi.
Aydınspor"un sıkıntılarını bildiklerini ifade eden Teknik Direktör Göksel Özdemir"de, “Sıkıntıları biliyoruz. 3 hafta sonra yolumuzu aydınlık görüyorum. Aydınspor futbolcu kadrosu olarak lig için yeterli. 3 maçlık süreci hep birlikte dayanışma içinde aşarız. Hedefimiz önce play-off ardından 2.nci lig ve tabi ki Aydınspor"a yakışır futbol” şeklinde konuştu.
Teknik Direktör Göksel Özdemir"in yardımcılıklarına da eski takım kaptanlarından Serkan Bilen ve Bülent Okkan getirildi.