Konu ile ilgili açıklama yapan Aydınspor 1923 Başkanı Ahmet Gümüş, kendisinin yöneticilik yaptığı dönemlerden 228 bin TL ve 55 bin TL’lik miktarlar ödendiğini söyledi.
MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak dönemine ait toplam Sosyal Güvenlik Kurumu’na 228 bin TL’lik miktar ödeyerek Ali Uzunırmak dönemine ait borçları ödediklerine işaret eden Gümüş, “Aydınspor konusunda konuşan çok icraat yok. Bu işin başını çekip, eski yöneticileri ve başkanları davet ettik. Ancak, işin sonunda yine bir elin parmakları kadar az sayıda insan kaldı” dedi.
AHMET GÜMÜŞ,TANSEL ÖNDER’İ ELEŞTİRDİ
Aydınspor’un eski başkanlarından Tansel Önder’i de eleştiren Aydınspor 1923 Başkanı Ahmet Gümüş, “Konu Aydınspor olunca bize söz hakkı bile tanımayan Tansel Bey bile SGK’ya 1 kuruş para ödemedi. Tansel Önder ile aynı dönemde yöneticilik yaptığımız dönemden 55 bin TL’lik miktarı Eşref Dikmen ile birlikte ben ödedim. Çığırtkanlık yapanların ortada olmadığını görüyoruz. Amacımız Aydınspor’un devlete olan borçlarını ödeyip, şahıslara olan borçlardan da şahısların feragat etmesini sağlamaktı. Böylece tek vücut olmayı amaçlıyorduk” şeklinde konuştu.