Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Aydınspor, 2. ve 3. Lig'in ardından Amatör Süper Lig'e düşerek yaşadığı şok ve yıllardır devam eden yönetim ile maddi sıkıntıların sonrası bugün yeni bir şok ile güne başladı. 2008-2009 futbol sezonunda Mehmet Kemal Özdemir'in başkan ve Naci Yeşilyurt'un da 2. başkan olduğu dönemde İstanbul'daki bir spor malzemesi firmasından alınan formaların bedelinin ödenmemesi sonucu Aydınspor Hüseyin Aksu Tesisleri'nde bulunan malzemeler haczedildi.
İstanbul 6. İcra Mahkemesi ve Aydın 1. İcra Mahkemesi'nde görüşülen iki dosyanın karşılığı olan 38 bin TL'yi tahsil edebilmek için dün akşamda tesislere gelen görevliler, bu sabaha kadar tanınan sürede borcun ödenmemesi sonucu haciz işlemlerine başladı. Firma ve icra avukatının gözetiminde gerçekleşen haciz işlemlerinde tesisin tüm katlarında bulunan malzemelerinin envanteri çıkarılırken; kayıt altına alınan klima ve televizyonlar ile diğer malzemeler görevliler tarafından sökülerek araçlara yüklendi.

FUTBOLCULAR MUTFAKTAKİ EŞYALAR YERİNE AMİGO KÖPEĞİ VERMEK İSTEDİ

Haciz ve tahliye işlemlerinin devam ettiği sırada firmanın avukatıyla görüşen Aydınsporlu futbolcular, diğer malzemelerin alınmasına tepki göstermezken; yemek ihtiyaçlarını başka şekilde gideremedikleri için mutfakta bulunan malzemelerin haciz edilmemesini istedi. Yaşanan görüşmeler sırasında tesise gelen Aydınspor amigosu Coşkun'un tesislerde beslenen ve 600-700 TL değerinde olduğunu iddia ettiği köpeği 'Çok yemek yediği' gerekçesiyle haciz yapılarak, götürülmesini istemesi günün konusu oldu.

Amigonun bu isteği haciz işlemleri nedeniyle asık olan suratların gevşemesine ve gülümsemelere neden oldu. Aydınspor Hüseyin Aksu Tesisleri'nden haciz yoluyla sökülen malzemeler, daha sonra icra deposunda muhafaza altına alındı.
Aydınspor'da kendilerinin de bilmediği olaylar geliştiğini ifade eden Aydınspor Teknik Direktörü Cüneyt Toygun, "Avukatlardan öğrendiğimiz kadarıyla 2008 yılından kalan bir borç varmış. Dün akşam gelip bugüne sabaha kadar mühlet vermişlerdi. Çözüme kavuşmadı. Onlarda şuan kendi görevlerini yapıyorlar. Ne olduğunu tam bilemiyorum ama tam maç arifesine denk gelmesi de çok enteresan. 2 gün sonra ben çok önemli bir maç oynayacağım" dedi.

OLAY, FUTBOLCULARIN HIRSINI ARTIRDI

Haciz işleminin futbolcuların motivasyonunun etkileyip etkilemediği yönündeki bir soruyu cevaplandıran Toygun, "Bu olay futbolcularımı etkilemedi. Daha da hırslandırdı ve olumsuz yönde etkilemedi. Çünkü hepsi bu işin sanki bilinçli olarak yapıldığı yönde bir kanaate sahip. Hepsinin ortak fikri bu. Bu olayın tam tersine daha çok oyuncularımı perçinlediğini düşünüyorum. Hiç birinin ne morali bozuldu ne de bu olaydan etkilendiler. Buradan aldıkları 2 tane klimayla, 3-5 tane televizyonla benim futbolcularımın morali bozulmaz. Hepsi birlik ve beraberlik içinde hareket etme yönünde karar aldılar. Bizim için her hangi bir sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

Aydın Süper Amatör Kümede mücadele eden Aydınspor"da dün gerçekleştirilen haciz işlemlerinin ardından bugün kulüp tesisleri sessizliğe büründü.
Futbolcular yarın oynanacak Çine Madranspor maçı öncesi Ddim"de kampta bulunurken, kamp sonrası futbolcuların tesislerde kalmaya devam edecekleri, yemeklerinin ise dışardan karşılanacağı öğrenildi.
Türkiye 1. Futbol Ligi'ne çıktığı ilk sezonda Fenerbahçe'yi kendi sahasında 6–1 gibi farklı bir skorla yenerek Türk futbol tarihine geçen Aydınspor, uzun süredir yaşanan maddi krizin ardından dün gerçekleştirilen haciz işlemlerini sonrası kulüp tesislerinde adeta ölüm sessizliği hakim.
Dün gerçekleştirilen haciz işlemlerinin ardından Didim"e kampa giden Aydınspor takımı yarın oynanacak olan Çine Madranspor karşılaşmasının ardından tesislerde kalmaya devam edeceği öğrenildi. Futbolcuların yemek ihtiyaçlarını dışarıdan karşılayacağı ileri sürülürken, Başkan Ufuk Gezeroğlu"nun takımı rahatlatmak için para arayışı içerisinde olduğu bildirildi.