Bölgesel Amatör Lig takımlarından Aydınspor 1923, 2010-2011 sezonunu yarın Adnan Menderes Stadı"nda Bank Asya 1. Lig takımlarından Altay ile oynayacağı hazırlık maçıyla açacak.
Aydınspor 1923 Altay"ı yarın saat 17.00"de Adnan Menderes Stadı"nda konuk ederek Aydınlıların huzuruna çıkacak.
Sezon açılışı öncesi Aydınspor 1923 Kulübü"nün tüm branşlardaki sporcuları ve yönetim kurulunun Atatürk Anıtı'na çelenk koyup saygı duruşunda bulunacağını belirten Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz, Adnan Menderes Stadı'nda Cuma saat 17.00'da Altay ile hazırlık maçı yapacaklarını ayrıca Altay yönetim ve futbolcularına akşam yemeği verileceğini bildirdi.
Adnan Menderes Stadı'nın reklam alınması konusunda çalışmaların da sürdüğünü belirten Deniz, bir özel bir dershane ile sponsorluk anlaşması yapıldığını, isteyen iş yeri ve şirket sahiplerinin de sponsor olabileceğini kaydetti.
Stadda ki tabela reklamlarının KDV dahil 2 bin TL olduğunu da sözlerine ekleyen Deniz, BAL Ligi'nde oynayan diğer 2 kulüp yöneticileri ile bir arada basın toplantısı düzenlemek için görüşmelerin sürdüğünü kaydederken; ''Yönetim olarak tam bir bütünlük içerisindeyiz. Aydınspor 1923'ün başarılı olabilmesi için malzemecisinden masörüne kadar herkes disiplin içinde çalışmakta. Aydın halkını heyecanlandıracak, iddialı bir takım yaratıldı. Başarılı olmak için sahada futbolcular saha dışında, centilmenliği ön plana alan, Aydın'a gelecek tüm konuk takımlarla iyi ilişkiler içinde olacak, hakemlere saygılı, spor ahlakının dışına hareket etmeyecek bir yönetim kurulu olacak. Herkesime saygı ile yaklaşıp, örnek bir kulüp, sezon sonunda da hedefine ulaşmış bir camia olmak istiyoruz'' dedi.
SALİOU OLMAZSA YENİ FORVET GELECEK
Transferlerin büyük ölçüde tamamlandığını David Karseladze"nin lisans sorununun çözüldüğünü belirten Suat Deniz, Senegalli oyuncu Saliou'nun da lisans sorununun Cuma gününe kadar çözülmesinin beklendiğini ifade etti.
Bu futbolcunun işlemlerinin uzaması halinde Aydın'da ses getirecek bir futbolcuyu transfer edebileceklerini kaydeden Deniz, sezon açılışının da sade ve anlamlı olması için çalıştıklarını ifade etti.
AYDINSPOR 1923, KEMALPAŞA ULUCAK BELEDİYE"Yİ YENDİ
Öte yandan, dün BAL Ligi ekiplerinden Kemalpaşa Ulucak Belediye ile maç yapan Aydınspor 1923, rakibini deplasmanda 3-0 mağlup etti. Siyah-beyazlıların gollerini Semih ve Alperen (2) attı.