Aydınpost Yayın Kurulu, 2015 yılının ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Okur yorumlarının ve reklamveren görüşlerinin masaya yatırıldığı toplantıya Aydınpost Editörü Erman Çetin, Genel Koordinatör Selim Özyılmaz, Köşe yazarları, Coşkun Irmak, Hüseyin Asar, Duran Teke, Ali İhsan Dilmen, Aydın Avcı, Ümmet Caner, Yelda Özsunar Dayanır, Yadigar Benzeş ve Yerel Yönetim Ekip Danışmanı Haşmet Aysan katıldı.

Yayın politikasındaki tarafsız ve objektiflik vurgusunun önemine değinen Genel Yayın Yönetmeni Erman Çetin, “Tüm partilere eşit mesafedeyiz” dedi.

Yayın kurulu toplantısında konuşan Çetin, “İnteraktif mecrada yayınlarımızı keyifle sürdürüyoruz. Okurlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Bizlere ilettikleri soru ve görüşleri değerlendirerek, çözüm üretebilen bir yayın politikasını benimsemeye devam edeceğiz. Genel seçimlere yönelik de, politikamız yine tarafsızlıktan, yine objektif olmaktan yanadır. Kamuoyunu ilgilendiren ve erişebildiğimiz her haberi gündeme getirmekten çekinmeyeceğiz. Tüm siyasi partilere eşit mesafede yayın yapmaya özen gösteriyoruz. Aydınpost’un bu konudaki tutumu ısrarla sürecektir” diye konuştu.

MEDYA TOPLUMU BİLGİLENDİRİR, DAYATMA YAPAMAZ!

Medyanın herhangi bir sistemi ya da kişileri dayatmak gibi bir görevinin olmadığını hatırlatan Aydınpost Yayın Yönetmeni Erman Çetin, “Medya sistemler hakkında topluma bilgi verir. Toplum düzenin sağlanması konusunda Aydınpost da üzerine düşeni yapmaya çalışmaktadır. Aydın ve ilçelerini bilgilendirmeye, merak edilen konular hakkında aydınlatmaya kararlıyız” dedi.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda, Aydınpost yazarları görüşlerini ileterek, uygulamaya alınan pek çok kararda, okur ve reklamverenlerin taleplerinin göz önünde tutulmasının devam ettirilmesi yönünde karar birliğine vardı.

Okuyucu talep ve eleştirilerine büyük önem verildiğini vurgulayan Aydınpost Yayın Kurulu, çalışmaların düzenlenmesinde okur yorumlarının büyük katkısını gördükleri için de okurlara teşekkürlerini iletti.

img_8879.jpg

img_8818.jpg