HABER SERVİSİ - Günde 50 bin kişinin ziyaret ettiği Aydınpost Haber Sitesi artık daha hızlı ve daha az hatayla karşınızda olacak.

Yaklaşık 15 gündür devam eden yapılandırma çalışmalarının tamamlandığını açıklayan Aydınpost Editörü Erman Çetin, Aydınpost'un haberlerinin artık daha yüksek hızda okuyucularına ulaşacağını müjdeledi.

Yoğun ilginin yanısıra, zaman zaman teknik saldırılara da uğradıklarını açıklayan Editör Erman Çetin, "Aydınpost'un özgür habercilik anlayışından rahatsız olanlar olmuyor değil. Yaptıklarını teknik ortamda yine saldırılarla deşifre olmaktan kurtarmaya çalışanlar artık daha fazla huzursuz olacaklar. Çünkü yeni altyapımız eskisine oranla daha fazla güçlü" dedi.

Okuyucuların haber okuma keyfine kimsenin engel olmasına müsade etmeyeceklerini ifade eden Çetin, "Aydınpost'un sektöre ve altyapısına farklı yatırımları olmaya devam edecek. Bu konuda kadromuzla özverili bir çaba içerisindeyiz. Haberlerin sorunsuz okunması ve daha hızlı haber keyfi için yapılması gereken tüm girişimlerimiz sürüyor. Bu konuda kimsenin tereddütü olmasın" diye konuştu.

Bugüne kadar Aydınpost'u okuma tercihinde bulunan herkese ve reklamverenlere teşekkür ettiğini de sözlerine ekleyen Erman Çetin, Aydınpost'un internet gazeteciliğindeki yükselişinin devam edeceğini de vurguladı.