AYDINPOST HABER SERVİSİ-Kuruluşundan bugüne Türkiye’de tasarrufun öncüsü olan ve kumbara kavramını Türkiye ile tanıştıran İş Bankası; Aydınlı anne-babaları çocuklarının geleceği için Kumbara Fonu almaya davet ediyor.

İş Bankası 22 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında Aydın’daki 4 şubesinde Aydınlıları Kumbara Fonu ile tanıştıracak.  Aydın merkez, Nazilli, Söke, Didim şubelerinde Kumbara Fonu’na özel stantlar kurularak, çocuklar hediye rengârenk balonlarla eğlenirken, anne-babalara çocuklarının geleceği için vazgeçilmez bir yatırım aracı olan Kumbara Fonu’na ilişkin bilgi aktarımında bulunulacak.

Kumbara Fonu sahibi çocuklara özel Kumbara Dergisi

İş Bankası’nın sunduğu Kumbara Fonu’na sahip tüm çocukların kendilerine özel bir de dergisi mevcut. Bilim, teknoloji, spor, kültür-sanat konularında yazılar ve renkli görsellerden oluşan ve çocuklar için önemli bir kaynak olan Kumbara Dergisi, fon sahibi miniklerin adresine gönderiliyor. Dergi ile birlikte,  okuma bilmeyen 0-5 ve 5-7 yaş grubu çocuklara, okul öncesi eğitim için hazırlanmış resimli kitap da hediye ediliyor. Derginin bir sonraki sayısı yayımlandıktan sonra, önceki sayı,  kumbarafon.com.tr adresinde tüm çocuklara sunuluyor.

Maximum Kart sahiplerine özel avantaj: İş Bankası’ndan 500 adet hediye Kumbara Fonu

Şimdi Maximum Kart sahiplerinin çocukları için Kumbara Fonu alması daha da avantajlı. Uygulanan kampanya dâhilinde; çocuklarının veya sevdikleri küçüklerin geleceğine yönelik tasarruf yapmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey Maximum Kartları aracılığıyla düzenli fon alım talimatı vermek. Üstelik kampanya kapsamında 12 ay boyunca aylık minimum 100 TL düzenli Kumbara Fonu alma sözü veren Maximum Kart sahipleri, küçüğün hesabına aktarılmak üzere 500 adet hediye Kumbara Fonu kazanıyor. 30 Eylül 2011 tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya mevduat hesabından alım talimatı vererek de katılmak mümkün.